Loviisan Vuoden yrittäjä -palkinto Lounasravintola Fellmannille

Tunnustusta. Lounaskahvila Fellmanni on Loviisan vuoden yritys. Annika Fellman ja kuvaushetkellä Loviisan toimipaikassa työskennellyt Atte Fellman ovat tunnettuja hyvästä ja joustavasta palvelusta. Kuva Auli Henriksson
Yrittäjän työviikon tuntimäärät ovat usein huimia. Loviisan vuoden yrittäjäksi valitun Lounasravintola Fellmannin Annika Fellman hymyilee tavoitteena olevan joskus saada 40-tuntinen työviikko.

RUOTSINPYHTÄÄN RUUKKI, LOVIISA Loviisan Yrittäjät vietti pikkujouluja lauantaina 10.11. Ziltonissa. Tilaisuudessa palkittiin Vuoden Yrittäjä ja jaettiin kiertopalkintona kulkeva Tahto-patsas.

Vuoden Yrittäjäksi hallitus valitsi Lounaskahvila Fellmannin yrittäjäpariskunnan Annika ja Atte Fellmanin. Pari on pitänyt ”kuppilaa” Ruotsinpyhtään Ruukissa jo vuosia ja laajentanut toimintaansa myös Loviisan keskustaan, heillä on lounaskahvila myös Porvoon autotarvikkeen yhteydessä.

– On kova saavutus pyörittää kahta toimipistettä Loviisan kokoisessa kaupungissa, yhdistys perustelee valintaa.

Yrittäjäyhdistys toteaa perusteluissaan, että Fellmanit ovat tunnettuja paitsi paikallisesti, myös pääkaupunkiseudulla, jonne Annika loihtii kuuluisia joululaatikoitaan myyntiin vuosittain.

– Tuotekehitys ja uusien reseptien kokeilu on heille tuttua. Yritystoiminnassaan he ovat tunnettuja hyvästä ja joustavasta palvelusta, kuppila osallistuu aktiivisesti Ruukin tapahtumiin ja järjestää muun muassa musiikki-iltoja.

– Ei myöskään voi unohtaa yhteiskunnallista puolta, he tukevat vahvasti esimerkiksi sotaveteraaneja ja ovat aktiivisesti mukana paikallisessa hyväntekeväisyydessä, ja ovat muun muassa tukemassa Loviisan Luciaa tänä vuonna, todetaan palkintoperusteluissa.

Annika ja Atte Fellman vastaanottivat yrittäjäpalkinnon lauantaina Ziltonissa pidetyssä yrittäjäjuhlassa. Luovuttajina Loviisan yrittäjien puheenjohtaja Mari Ståhls sekä varapuheenjohtaja Janine Henriksson-Wiberg. Kuva: Arto Henriksson

Lue lisää Loviisan Sanomista tiistaina 13.11.