Ylikonstaapeli Olli Reinille poliisin hopeinen ansiomitali

Poliisiylijohtaja Seppo Kolehmainen on myöntänyt loviisalaiselle ylikonstaapeli Olli Reinille poliisin hopeisen ansiomitalin.

LOVIISA Ylikonstaapeli Olli Reini on toiminut poliisin eri tehtävissä vuodesta 1982 lähtien yhteensä 34 vuotta. Poliisin kenttätehtävissä Olli Reini on toiminut 1982-2004 yhteensä 22 vuotta, josta esimiestehtävissä ylikonstaapelina 1997-2004. Reini toimi komisariona vuodet 2004-2008 Loviisan poliisiasemalla. Valmiussuunnittelija Olli Reini on toiminut vuodesta 2009 alkaen.

Itä-Uudenmaan poliisilaitoksella on useita valtakunnallisestikin vaikuttavia erityiskohteita kuten Helsinki-Vantaan lentoasema, Loviisan ydinvoimala ja Kilpilahden öljyjalostamo. Olli Reini on vastannut näiden erityiskohteiden valmiussuunnittelusta, koulutuksista, harjoittelusta ja laajasta yhteistoiminnasta eri poliisiyksiköiden ja toimijoiden välillä.Reini on aktiivinen toimija sekä yhteyshenkilö erityiskohteiden ja poliisiyksiköiden suuntaan.- Ylikonstaapeli Olli Reini on työssään osoittanut erittäin hyvää ammattitaitoa, yhteistyökykyä sekä erityistä osaamista muun muassa ydinturvallisuuteen liittyen. Reini on omalla henkilökohtaisella merkittävällä panoksellaan sekä pitkäjänteisellä ja määrätietoisella työllään vaikuttanut eri yhteistoimintahankkeissa, toteaa Kolehmainen.

Poliisin hopeisen ansiomitalin Olli Reinille luovutti poliisipäällikkö Kari Rantala torstaina 23. maaliskuuta ydinturvaseminaarin yhteydessä.- Poliisin organisaationa ja laitoksena tulee ottaa positiivinen huomio silloin kuin sitä on tarjolla. Merkit ja pommit osuvat yksilöihin, vaikka todellisuudessa ne ovat poliisilaitoksen, organisaation ja sidosryhmien yhteistyön tuloksia, kunnia kuulukoon kaikille, kiittelee ylikonstaapeli Olli Reini huomionosoituksesta.