Jälleen palkinto. Viktor Kantele on tänäkin vuonna Loviisan vuoden urheilija. Kuva Benny Liljendahl
Loviisan kaupungin vapaa-aikalautakunta valitsi aitajuoksija Viktor Kanteleen vuoden urheilijaksi eilen.

Aitajuoksija Viktor Kantele valittiin nyt kolmatta kertaa vuoden urheilijaksi. Ehdokkaina oli useita hyvin menestyneitä urheilijoita. Yksilöurheilijoista ehdolla oli Joachim Gustafsson, Johan Gustafsson, Unto Hämäläinen, Emma Johansson, Marko Keränen, Johanna Lindholm, Kevin Lindholm, Mette Lindholm, Jasper Ollas ja Roni Puustelli.

Joukkueurheilijoista ehdolla oli Oscar Broman, Jesper Ek, Samuli Holm, Max Mattas, Tiina Möttönen, Eetu Niemelä, Niko Orava, Anni Pere, Viljam Sandvik, Aaron Siljander ja Miko Vaarimo.

Vanhan Loviisan kaupungin tanskalaisen Hillerödin kunnan lahjoittaman pokaalin sai jääkiekkoilija Viljam Sandvik. Pokaali jaettiin ensimmäisen kerran 2007 ja sen saaja on ansioitunut nuori urheilija tai urheilujoukkue.

Vuoden aktiivi on Torin junioreiden joukkuejohtaja

Vuoden aktiiviksi valittiin Matti Rinne. Rinne on toiminut Loviisa Torin salibandyjunioreiden joukkuejohtajana vuodesta 2004. Ehdolla vuoden aktiiviksi oli myös Kim Lindholm ja Petri Volanen.

Vuoden aktiivi on henkilö, joka on tehnyt arvokasta työtä lasten ja nuorten kanssa kasvatuksellisten ja monipuolisuutta arvostavien periaatteiden mukaisesti.