Viikonlopun suurtapahtuma tuo poikkeuksia liikennejärjestelyihin

Liikennejärjestelyjä. Bradensteininkatu on suljettu Loviisan torin viereltä välillä Aleksanterinkatu–Kuningattarenkatu lauantaina 24.8. Kuva Loviisan Sanomien torikamera. Kuva: Loviisan Sanomien torikamera
Loviisan keskustassa tehdään poikkeavia liikennejärjestelyjä lauantaina ja sunnuntaina.

LOVIISA Loviisan keskustassa on poikkeavia liikennejärjestelyjä Loviisan Wanhat Talot -tapahtuman aikana 24.–25.8.

Alakaupungissa tapahtuma sulkee lauantaina ja sunnuntaina 24.–25.8. Kuningattarenkadun väliltä Pitkäkuja–Suolatori, Mariankadun väliltä Pitkäkuja–Suolatori, Laivasillan väliltä Rantatie–Suolatori ja Puutarhakadun väliltä Suolatori–Perämiehenkuja.
Bradensteininkatu on suljettu Loviisan torin viereltä välillä Aleksanterinkatu–Kuningattarenkatu lauantaina 24.8.

Tilapäinen pysäköintikielto on voimassa tapahtuman ajan molemmin puolin katua Mariankadulla välillä Karlskronabulevardi–Pitkäkuja sekä Pitkäkujalla. Lisäksi pysäköinti on kielletty Garnisonissa Kuhlefeltinkadulla välillä Garnisoninkatu–Vyökatu molemmin puolin katua.

Pysäköintiä raviradalla

Loviisan Wanhat Talot -tapahtuman pääpysäköintialueena toimii Loviisan raviradan pysäköintialue, Kuningattarenkatu 50. Raviradan pysäköintialueelle ohjataan väliaikaisten LWT P-merkkien avulla Helsingin ja Kotkan suunnasta tultaessa.

Muita viikonlopun käyttöön osoitettuja erillisiä pysäköintialueita on Ungernilla (Ungernintie) ja Sahaniemessä (Sahaniemen puistotie).
Loviisan kaupunki vastaa LWT-viikonlopun yleisistä liikennejärjestelyistä.