Vanhakylässä poliisioperaatio – autopalo ja laukaus liittyvät tapaukseen

Loviisan Vanhakylässä Virviiksdalintien lähistöllä oli keskiviikkoiltana laaja poliisioperaatio. Alueella kuultiin naapuruston asukkaiden mukaan ammuskelua. Yksi LS:n tavoittamista silminnäkijöistä kertoi nähneensä useita poliisiautoja sekä kuulleensa yhden laukauksen. LS ei ole toistaiseksi tavoittanut poliisia silminnäkijätietojen vahvistamiseksi.

VANHAKYLÄ Lisäksi poliisioperaatioon kuuluneella alueella oli kello 17.40 pienehkö autopalo, joka LS:n tietojen mukaan liittyy poliisioperaatioon. Loviisan pelastusaseman sammutusyksikkö hälytettiin paikalle kello 17.41, mutta se jäi ilmeisesti turvallisuussyistä odottelemaan Vanhakylän ABC:n pihalle, kunnes se sai vapautuksen tehtävästä ja palasi takaisin Loviisaan.

Loviisan Sanomien käytyä illalla kello 22 aikoihin paikalla alueelta poistui Isnäsintietä Vanhakylän suuntaan kolme poliisiautoa. Silminnäkijän mukaan autot tulivat pieneltä metsätieltä.

Alueella asuvan silminnäkijän mukaan poliisi etsi miestä ja naista, tiettävästi pariskuntaa.

– Täällä oli useita partioita. Kuulin puolikahdeksalta laukauksia tai ainakin yhden laukauksen. Tiedän myös, että etsivät pariskuntaa, kertoi nimettömänä pysyttelevä silminnäkijä LS:lle.

Loviisan Sanomat ei toistaiseksi ole tavoittanut poliisin edustajaa kommentoimaan tapausta. Tilanne Vanhakylässä näytti olevan ohi 23 aikoihin, kun viimeiset poliisit poistuivat tiettävästi paikalta.

Yksi poliisiautoista oli keskiviikkoiltana pysäköitynä tapahtumapaikan lähistölle olevan ladon viereen. LS:n lukijakuva.

LS täydentää uutista, kun lisätietoja saadaan. Jos tiedät tapauksesta tarkemmin, niin soita tai lähetä viestiä alla oleviin osoitteisiin.