Tullisillan kerrostalon katolla riehunut palo on saatu sammutettua – katso video

Tullisillan rannassa sijaisevassa nelikerroksissa asuinkerrostalossa riehunut tulipalo on saatu sammutettua, ja palokunta ryhtynyt jälkisammuttamaan sekä savutuulettamaan rakennusta. Palo levisi talon katolla. Paikalla on toistakymmentä Itä-Uudenmaan pelastuslaitoksen yksikköä.

TULLISILTA Ainakin yksi asunnoista on kärsinyt pahoja palo-, savu- ja vesivahinkoja sekä savua on levinnyt rappukäytävän kautta laajalti muihinkin tiloihin. Kukaan ei loukkaantunut palossa.

Peltikaton rakenteissa levinnyt palo saatiin nopeasti sammutettua sen jälkeen, kun pelastuslaitoksen nostolava-auto saatiin paikalle. Kuva: Arto Henriksson

Kattorakenteissa levinnyt tulipalo sai alkunsa rakennuksen eteläpuolisesta päädystä kolmannen kerroksen parvekkeen alueelta, josta se levisi edelleen laajalti katon alueelle. Palo oli saanut alkunsa katolla tehdyistä tulitöistä, jossa oli kuumennettu bitumia.

Poliisi ja pelastusviranomaiset kokosivat kerrostalon pihalla talon asukkaat yhteen, ja pyysi heiltä avaimia asuntojen tutkimiseksi. Osa asunnoista on toistaiseksi asuinkelvottomia. Paikalle on hälytetty myös Loviisan kriisiryhmä.

Uutista päivitetään.

Tullisillalla palaa. Kuva: Arto Henriksson
Palo sai alkunsa ylimmän kerroksen eteläpuolisen katon reunalta, jossa oli tehty kattoremonttia. Kuva: Arto Henriksson.