Osuma. Stefan Brusas (keskellä) oli mainiolla pelipäällä.
Loviisan Torin A-juniorit jatkoivat pelejään 1-divisioonan ylemmässä jatkosarjassa lauantaina.

PORVOO Vastassa olivat sarjaa johtanut SBS Blues Espoosta sekä Jokerit Helsingistä. Ensimmäisessä pelissä SBS Bluesia vastaan aloitti vierasjoukkue Tor vahvasti. Torin ensimmäinen maalintekijä oli Stefan Brusas ajassa 7:54 ja syöttäjä oli Niklas Rosqvist. Tor jatkoi maalintekoa ja Oscar Arnkil iski maalin komealla vedolla, syöttäjänä Conny Lindblom. Lukemissa 0-2 kääntyi laiva SBS Bluesille. SBS Blues ehti tehdä kaksi maalia ennen ensimmäisen erän päättymistä.

SBS Bluesin maalinteko jatkui myös toisessa erässä. Vain 30 sekuntia oli pelattu toista erää, kun teki SBS Blues kolmannen maalinsa. Tästä pari minuuttia ja lukemat taululla jo 4-2. Torin kaksi ylivoimaa eivät tuottaneet tulosta ja näistä lukemista lähdettiin kohti kolmatta erää.

Tor aloitti kolmannessa maalinteon, kun Oscar Arnkil teki taas maalin ajassa 32.14, Alvar Luoden hienosta syötöstä.
Kesken Torin kiivaan loppukirin pääsi Blues iskemään pelin lukemiin 5-3. Peli myös päättyi näihin lukemiin Torin hyvästä yrityksestä huolimatta.
Pistemiehet ottelussa: Oscar Arnkil (2+0), Stefan Brusas (1+0), Niklas Rosqvist (0+1), Conny Lindblom (0+1), Alvar Luode (0+1). Maalissa Kim Bosas.
Jäähyt: SBS Blues 2×2 min

Heikko alku

Päivän toisessa ottelussa Torin alku ei ollut paras mahdollinen. Viidessä minuutissa taululla 0-2 lukemat Jokereille. Tor onnekseen heräsi ja sai rankkarin ajassa 8.55, mutta ei tehnyt maalia. Ylivoima kuitenkin onnistui tällä kertaa ja Valtteri Niemelä iski tärkeän kavennusmaalin. Syöttäjänä Stefan Brusas. Nyt Tor oli taas mukana pelissä. Lukemissa 1-2 lähdettiin ensimmäiselle erätauolle.

Toisessa erässä Tor pääsi jo rinnalle, kun Stefan Brusas iski pelin tasoihin ylivoimalla.
Kun kolmas erä alkoi, lukemat olivat 2-2. Tor oli hivenen hallitsevampi osapuoli, toki vastustajallakin omat paikkansa pelin voittoon. Hyvän ja tasaisen taistelun jälkeen lukemat päättyivät 2-2:een.

Pistemiehet ottelussa: Stefan Brusas (2+0), Conny Lindlom (0+1), Valtteri Niemelä (0+1). Maalissa Kim Bosas Jäähyt: Tor 1x2min, Jokerit 3x2min

André Sjöblom

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here