Tamminiemen yrittäjät vetäytyivät

Rapistumista. Kaupunki hoitaa leirintäalueen tulevana kesänä yrittäjiksi valittujen vetäydyttyä. Kuva Arto Henriksson
Loviisan Tamminiemen leirintäalueen toimintaa hoitamaan valitut yrittäjät ovat vetäytyneet hankkeesta henkilökohtaisista syistä sunnuntaina 22.4. Loviisan kaupunki hoitaa toimintaa kesällä 2018.

TAMMINIEMI Päätöksen ottaa toiminta kaupungin tehtäväksi teki kehittämisjohtaja Sten Frondén kaupungin johtoryhmän kanssa käytyjen keskustelujen jälkeen.

– Halusimme ehdottomasti toiminnan jatkuvan katkotta, Frondén selittää. Kesä lähestyy, ja uuteen kilpailutuskierrokseen ei ole aikaa. Kilpailutussäännöt eivät valitettavasti mahdollista uuden yrittäjän valintaa ensimmäiseltä kierrokselta.

Leirintäalue avaa kaupungin toimintana kesäkuun puolessavälissä ja sulkee porttinsa 31.8. Alueen aukioloajoiksi suunnitellaan kello 8–21, jolloin se palvelee myös ilta-aikaan saapuvia asiakkaita. Alue on avoinna myös viikonloppuisin.

Ei majoitusta sisätiloissa

Alueella tulee sijaitsemaan paikkoja teltoille, asuntoautoille ja -vaunuille, mutta majoitusta sisätiloissa ei ole tarjolla.

Asiakaspalvelua hoitaa kolme kesäkuukausiksi palkattavaa henkilöä, joiden rekrytointi aloitetaan välittömästi. Alueen ylläpito annetaan kaupungin nuorisotyöpajan nuorten ja heidän ohjaajansa hoidettavaksi.

Leirintäalueen toiminnasta vuonna 2019 ja uuden huoltorakennuksen rakentamisesta päätetään syksyllä.