Sotilasvakuutus- ja valapäivä torstaina Loviisassa

Sotilasvalatilaisuus. Valatilaisuuteen odotetaan tulevan noin 500 vierasta, jotka saapuvat Loviisaan n. klo 10.30 lähtien ja poistuvat n. klo 14.30 alkaen. Loviisan keskustan alueella liikkuvia pyydetään varautumaan ajoittaisiin liikenneruuhkiin erityisesti aamu- ja iltapäivällä.

Rannikkoprikaatin Meritiedustelupataljoona viettää sotilasvakuutus– ja valapäivää Loviisassa Kappelinpuiston maastossa torstaina 16.8. kello 12.30 – 14.30.

LOVIISA Sotilasvalan ja -vakuutuksen sekä ohimarssin ottaa vastaan Rannikkoprikaatin komentaja, kommodori Vesa Tuominen ja paraatijoukkoa komentaa Meritiedustelupataljoonan komentaja, komentaja Anssi Munkki.

Sotilasvakuutuksen ja sotilasvalan esilukijana toimii Loviisan kaupunginjohtaja Jan D. Oker-Blom. Kenttähartauden toimittaa sotilaspastori Henri Kivijärvi ja musiikista vastaa Kaartin soittokunta.

Kappelinpuistossa vieraita palvelevat klo 10.30 -14.30 Rannikkosotilaskotiyhdistyksen myyntipisteet ja prikaatin infopiste. Puiston alueella on tilaisuuden ajan myös pienimuotoinen kalustonäyttely sekä maanpuolustusjärjestöjen esittelypisteitä

Valatilaisuuteen odotetaan tulevan noin 500 vierasta, jotka saapuvat Loviisaan noin klo 10.30 lähtien ja poistuvat noin klo 14.30 alkaen. Loviisan keskustan alueella liikkuvia pyydetään varautumaan ajoittaisiin liikenneruuhkiin erityisesti aamu- ja iltapäivällä. Mahdolliset liikenneruuhkat sijoittuvat Kappelinpuiston maastoon sekä kaupungin meno- ja tuloliikenteeseen.

Valatilaisuuden aikana Kuningattarenkatu (Mannerheiminkadun pohjoispuoli) on osittain suljettu liikenteeltä. Pysäköinti katuosuudella on kielletty.

Ohjelma torstaina 16.8.

Kello 13.00 Sotilasvala (Kappelinpuiston maasto)

Kello 13.30 Ohimarssi (Kuningattarenkatu)

Kello 14.30 alkaen varusmiesten lomautukset (Kappelinpuiston maasto)