Rekka ja henkilöauto kolaroivat Valkontiellä – ei henkilövahinkoja

Henkilöauton nokka vaurioitui ja konttirekka suistui tieltä kolarissa Valkontiellä torstaina kello 12 aikoihin. Kukaan ei loukkaantunut törmäyksessä. Kuva: Arto Henriksson
Peltiä rypistyi ja raskas ajoneuvo suistui tieltä henkilöauton ja tyhjillään olleen konttirekan törmäyksessä Valkontiellä torstaina. Kukaan ei loukkaantunut onnettomuudessa.

HARAVANKYLÄ Onnettomuus sattui Valkontien ja Solvikintien risteyksessä kello 12 aikoihin, kun Valkon suunnasta tullut tyhjä Containershipsin konttirekka ja Loviisan suunnasta tullut henkilöauto törmäsivät. Konttirekka suistui väistöliikkeen seurauksena tien oikeanpuoleiseen ojaan, mutta pysyi pystyssä.

Henkilöauto pyörähti akselinsa ympäri, mutta säilyi tiellä. Henkilöauton kyydissä yksin ollut mies pääsi törmäyksen jälkeen itse ulos autosta. Paikalle hälytettiin Loviisan pelastuslaitoksen yksiköitä sekä ambulanssi. Henkilöauton kuljettaja tutkittiin varmuuden vuoksi ambulanssissa. Valkontie oli kolarin sattuessa liukas ja etelästä paistanut kirkas aurinko haittasi näkyvyyttä.

Liikenne Valkontiellä jatkui yhdellä kaistalla keskeytyksettä.

Kolarin sattuessa Valkontie oli liukas ja etelästä paistanut kirkas aurinko haittasi näkyvyyttä. Kuva: Arto Henriksson.