Raju ulosajo Malmgårdissa – nuori kuljettaja loukkaantui lievästi

Ulosajo. Pelastuslaitoksen yksiköiden saavuttua paikalle auto oli pyörillään pellolla ja lievästi loukkaantunut kuljettaja oli päässyt omin avuin ulos autosta. (Kuva: Mika Mykkänen).
Henkilöauton nuori kuljettaja on loukkaantunut lievästi rajussa ulosajossa Vekabyntiellä Loviisan Malmgårdissa tiistai-iltana.

MALMGÅRD Keravan hätäkeskus sai ilmoituksen ulosajosta tiistaina kello 18.52 aikoihin ja hälytti paikalle kaksi pelastuslaitoksen yksikköä, ambulanssin sekä poliisin. Hälytysyksiköt löysivät auton viereiseltä pellolta pyörillään.

Auton kuljettaja oli jostain syystä menettänyt suoralla tiellä ajoneuvonsa hallinnan, jolloin auto oli suistunut ojaan ja ojan kautta ympäri pellolle. Autossa yksin ollut nuori mieskuljettaja oli päässyt omin avuin ulos autosta. Paikalle saapuneet ensihoitajat kuljettivat miehen ambulanssilla Porvoon sairaalaan tarkastettavaksi.

Paloesimiehen mukaan miehen vammat eivät vaikuttaneet vakavilta. Hinausauto haki auton pois paikalta.

Onni onnettomuudessa oli, että auto sinkoutui ojan kautta pehmeälle pellolle, jossa ei ollut puita eikä kivikkoa. (Kuva: Mika Mykkänen).