Pyöräilijä loukkaantui henkilöauton törmäyksessä Valkontiellä

Onnettomuus sattui Valkontiellä Haravankylässä. Kuva: Arto Henriksson.
Polkupyörällä liikkunut vanhempi valkolainen mies loukkaantui iäkkään naisen kuljettaman henkilöauton törmättyä häneen Valkontien ja Rumpaalantien risteyksessä Loviisan Haravankylässä maanantaina kello 14.15 aikoihin.

HARAVANKYLÄ Itä-Uudenmaan poliisin mukaan autoilija oli pysähtynyt risteykseen, jossa oli väistämistä osoittava liikennemerkki eli kärkikolmio. Autoilija kertoi tarkastaneensa molemmat kulkusuunnat, mutta ei kuitenkaan ollut havainnut ketään lähellä risteysalueella olevaa.

Kun autoilija sitten lähti liikkeelle huomasi hän yllättäen heti polkupyöräilijän edessään. Autoilija sai heti autonsa pysäytettyä, mutta auto osui kuitenkin polkupyöräilijään, joka paiskautui asvalttiin ja loukkaantui.

Autoon eikä polkupyörään tullut näkyviä vaurioita. Ambulanssi toimitti polkupyöräilijän Loviisan terveyskeskukseen vammojen tarkastusta varten. Poliisi kertoi, että vaikka törmäysnopeus oli pieni, niin näkyviä vammoja kuitenkin syntyi pyöräilijälle lähinnä pään alueelle. Keliolosuhteilla ei poliisin mukaan ollut olennaista merkitystä törmäykseen eikä päihteillä ollut osuutta tapahtumaan. Onnettomuuden aikoihin paikalla satoi lunta.

Rumpaalantie. Polkypyöräilijä paiskautui asvaltiin ja sai vammoja. Kuva: Arto Henriksson.