K-ketjuun. Pukraon Paronin nimi säilyy muutoksen jälkeenkin.

Valtatie 6:n varrella sijaitseva Pukaron Paroni siirtyy syyskuun alusta Hannu Kohtaniemeltä Neste K -ketjuun.

LAPINJÄRVI Syyskuun alussa avataan myös saman tien varrella sijaitseva ja jonkin aikaa suljettuna ollut Neste Alppiruusu täysin uudistettuna Neste K Alppiruusuna.

Pukaron Paronin nykyiset yrittäjät Hannu ja Piia Kohtaniemi ovat tiimeineen luoneet lähes 30 vuoden aikana liikenneasemasta käsitteen, joka on hallinnut valtatietä jo vuosia. Pukaron Paroni siirtyy syyskuun alussa Neste K -ketjuun, kun ketju vuokraa liikenneaseman Kohtaniemeltä.

Remontti vaiheittain

Pukaron Paroni remontoidaan syksyllä vaiheittain, jotta liikenneasema voidaan pitää koko ajan asiakkaille avoinna. Asemalla aloittava Neste K -kauppias esittäytyy kesän jälkeen. Samalla kerrotaan remontin yhteydessä tehtävistä muutoksista ja Pukaron Paronin uusista palveluista.
Asiakkaille tuttu nimi Pukaron Paroni säilyy aseman nimessä. 1.9. alkaen Neste Pukaron Paroni toimii nimellä Neste K Pukaron Paroni.
Saman tien varressa, lähempänä Kouvolaa ja jonkin aikaa suljettuna ollut Neste Alppiruusu avataan täysin uudistettuna Neste K Alppiruusuna syyskuun alussa. Liikenneaseman palvelut suunnitellaan jatkossa vastaamaan entistä paremmin Elimäen tarpeita, kuitenkaan maantiellä matkaavia unohtamatta. Pukaron Paroniin valittava kauppias vastaa myös Alppiruususta. Liikenneaseman palveluista kerrotaan tarkemmin alkusyksystä, kun uusi kauppias julkistetaan.

Tavoitteena 100 aseman verkosto

Nesteen ja K-ryhmän lähes 70 yhteistä asemaa muutetaan ja uudistetaan Neste K -liikenneasemiksi vuoden 2017 loppuun mennessä. Tavoitteena on rakentaa kaikkiaan noin 100 Neste K -aseman verkosto. Investoinnin arvo on kokonaisuudessaan kymmeniä miljoonia euroja.
Neste K -liikenneasemien uudistus on osa K-ryhmän lähimarkkinastrategiaa, jossa asiakkaille tarjotaan laadukkaita ja yksilöllisiä palveluita, nopeasti ja vaivattomasti.

Aiheesta lisää Loviisan Sanomissa 4.7.