Porvoolainen Oishi-sushi avaa ravintolan Loviisaan

Porvoossa. Oishi-sushi jatkaa naapurikaupungissa entiseen tapaan toiminnan laajentuessa Loviisaan. Kuva Marita Itävuori
Kauppakeskus Gallerian toiseen kerrokseen avataan noin 50-paikkainen ravintola, josta saa muun muassa sushia ja kiinalaista ruokaa.

LOVIISA Kauppakeskus Gallerian toisen kerroksen kahvilatila ja sen viereinen nyt tyhjillään oleva tila rakentuvat Oishi-sushi -ravintolaksi.

Porvoosta Loviisaan laajentuva yritys tekee tiloissa ison remontin. Omistaja Liu Shifeng kertoo ravintolan avautuvan helmi-maaliskuussa. Loviisan ravintolasta tulee pitkälti samanlainen kuin Porvoon, eli tarjolla on kiinalainen buffet ja sushi-annoksia. Shifeng kertoo mietinnässä olevan myös thai-ruoan tarjoaminen, joten pientä viilausta Porvoon ravintolaan verrattuna tehdään.
– Loviisa kiinnostaa, koska siellä ei ole tällaista ravintolaa vielä. Loviisa on pieni kaupunki, mutta yritetään, hän toteaa.

Loviisan Oishi-sushi tulee olemaan avoinna seitsemän päivää viikossa ja myös iltaisin ja muina aikoina, kun kauppakeskuksen liikkeet eivät ole avoinna.

Armas vielä kaksi viikkoa

Galleriassa nyt toimiva Café Armas on avoinna viimeistä päivää perjantaina 22.12. Pia Grönroos kertoo hänelle tulleen yllätyksenä, että tiloihin tulee uusi yrittäjä. Itse hän olisi työskentelyä kahvilassa Galleriassa mielellään jatkanut. Café Armas tarjoaa lounasta vielä ensi viikon ajan ja viimeinen viikko mennään kahvilatuotteilla.
– Oma jatko on vielä avoinna, kaksi ja puoli vuotta kahvilaa luotsannut Grönroos toteaa.

Toisin kuin Loviisan Sanomien paperilehdessä 8.12. kerrotaan, Pia Grönroos ei ole Café Armaksen yrittäjä.