Poliisiasemalla jatkossa palvelua maanantaisin ja perjantaisin

Muutoksia. Loviisan poliisiasema palvelee syyskuusta alkaen kahtena päivänä viikossa. Kuva: Mika Mykkänen
Itä-Uudenmaan poliisilaitos porrastaa asemiensa palveluja syyskuun alusta alkaen.

LOVIISA Loviisan poliisilaitos on 1.9. alkaen avoinna kahtena päivänä viikossa. Poliisipalveluja on saatavilla maanantaisin ja perjantaisin kello 9-15 ja lupapalvelut maanantaisin ja perjantaisin kello 9-16.

Porvoon poliisiaseman poliisipalvelut ovat avoinna tiistaista torstaisin kello 9-16 ja lupapalvelut maanantaista torstaihin kello 8-16.15 sekä perjantaisin kello 9-16.15.

Itä-Uudenmaan poliisilaitos on selvittänyt ja tutkinut palveluidensa kehittämis- ja porrastustarpeita vuodesta 2016 alkaen.

– Jo tuolloin oli nähtävissä, että poliisilaitoksen on tarpeen porrastaa palveluitaan eri poliisiasemilla perustuen muun muassa keskeisten viranomaiskumppaneiden, eli syyttäjän ja käräjäoikeuksien, suunnitelmiin ja tiedossa oleviin toimipaikkauudistuksiin, poliisin tiedotteessa todetaan.

Poliisipalveluita porrastamalla henkilöstöä voidaan kohdentaa muun muassa tutkintatyöhön. Noin puolet poliisilaitosalueen kaikista rikoksista, mukaan lukien liikennerikokset, tapahtuu Vantaan alueella.

Poliisipalveluissa otetaan vastaan rikosilmoituksia ja annetaan tiedoksiantoja, otetaan vastaan ja luovutetaan löytötavaroita, annetaan neuvoja ja ohjeita. Lähes kaikki poliisin palvelut ja tieto on saatavilla sähköisesti vuorokauden ympäri osoitteessa www.poliisi.fi.

Kiireellisissä asioissa tulee aina soittaa hätänumeroon 112. Vihjetietoa Itä-Uudenmaan poliisille voi lähettää sähköpostitse vuorokaudenajasta riippumatta osoitteeseen vihjeet.itä-uusimaa(at)poliisi.fi tai vihjenumeroon 0295413636.