Poliisi etsii kampaamovarkaita

Kaksi miestä varasti noin 2000 euroa Loviisan keskustassa sijaitsevasta kampaamosta torstai-iltapäivänä. Poliisi tutkii tapausta varkautena.

Kampaamon omistaja Monica Grönqvist kertoo Ylelle, että kaksi aggressiivisesti käyttäytynyttä miestä tuli kello 13 aikaan kampaamon tiloihin. He halusivat maksaa hiustuotteen 100 euron setelillä, jolloin Grönqvist haki lompakkonsa, joka tapahtumahetkellä sisälsi toisen yrityksen käteiskassan. Maksettuaan yksi miehistä varasti kyseisen lompakon, toisen viedessä Grönqvist ja asiakkaiden huomion toisaalle.

Rikoskomisario Leif Malmberg vahvistaa tapahtumat ja sanoo, että poliisi etsii kahta, kahtapuheesta ja ulkonäöstä päätellen ulkomaalaista, miestä. Miehet tulivat poliisin tietojen mukaan 13.7.2017 kello 12.40 – 12.47 aikaan Loviisassa Kuningattarenkatu 12 sijaitsevaan kampaamoon ja toinen miehistä onnistui kiinnittämään henkilökunnan ja asiakkaiden huomion itseensä sillä aikaa kun toinen miehistä anasti liikkeen pohjakassan, jossa oli noin 2.000 euroa rahaa. Miehet poistuivat liikkeestä Itäistä Tullikatua itään, eli K-marketin suuntaan.

Poliisin etsimistä miehistä yksi on hoikka ja tapahtumahetkellä hän oli pukeutunut valkoiseen t-paitaan ja farkkuihin. Toinen miehistä on lyhyempi ja hieman pyylevä, päällään hänellä oli ruudulliset limenväriset shortsit.

Tilanteessa ei ole käytetty väkivaltaa tai uhattu väkivallalla – eli asiaa ei tutkita ryöstönä vaan varkautena.

Rikoksen selvittämiseksi poliisi kaipaa yleisövihjeitä ja havaintoja miehistä ja heidän liikkeistään sekä mahdollisesta ajoneuvosta numeroon 0295413666.

 

Ensimmäisenä asiasta uutisoivat Yle Östnyland ja Östnyland.

Juttua muokattu 11.30 perjantai 14.7.2017.