Pia Sirén vastaamaan taidekeskuksen näyttelytoiminnasta

Kuvataiteilija Pia Sirén on Loviisan taidekeskuksen tukiyhdistyksen uusi taiteellinen johtaja.
Hänen vastuullaan on erityisesti yhdistyksen näyttelytoiminta. Pia Sirén asuu Loviisassa ja tekee omassa taiteellisessa työssään monimediaalisia installaatioita ja veistoksia.

Yhdistyksellä on tällä hetkellä 275 jäsentä.
Näyttely Feministinen kevät avautuu yleisölle Almintalolla 16. helmikuuta. Näyttelyn on tuottanut Pro Artibus -säätiö ja se oli kesällä 2017 esillä Tammisaaressa, silloin nimellä Feministinen kesä.
Näyttelyyn osallistuu viisi nykytaiteilijaa: Birgitta Ara, Cris af Enehielm, J.A. Juvani, Reija Meriläinen ja Lena Séraphin.

Näyttelyn yhteydessä pidetään työpaja, feministinen taidekuntopiiri, sunnuntaina 22. huhtikuuta klo. 14–18. Sen ohjaa Heidi Lunabba ja se on kaikille avoin.
Yhdistyksen kartanoprojektin koulutoiminta jatkuu keväällä sekä suomen- että ruotsinkielisissä kouluissa. Maissi Nybom vierailee suomenkielisissä ja Nina Björkman-Nystén sekä Li-Lo Söderholm ruotsinkielisissä kouluissa.

Yhdistyksen hallitus on perustanut työryhmiä vastaamaan toiminnan eri osista: näyttelyt, kulttuuritapahtumat (esim. klubi-illat, vierailut), talous, markkinointi. Jos osallistuminen johonkin työryhmään kiinnostaa, voi ottaa yhteyttä seuraaviin: Pia Sirén siren.pia@gmail.com (näyttelyt), Mirella Pendoilin-Katz memelmusic@gmail.com (kulttuuritapahtumat), Ann Sandelin sandelin.borgar@pp.inet.fi (talous) tai Nina Edgren-Henrichson nina.edgren@gmail.com (markkinointi). Myös yhdistyksen talkoolistalle voi ilmoittautua, Heidi Lunabballe heidi@lunabba.com, jos haluaa auttaa käytännön asioissa.