Paroniin Burger King, Alppiruusuun Subway

Lapinjärvellä valtatie 6:n varrella sijaitseva Neste K Pukaron Paroni ja saman tien varressa Kouvolan Elimäellä sijaitseva Neste K Alppiruusu remontoidaan Neste K -konseptin mukaisiksi.

LAPINJÄRVI Molempia asemia luotsaa jatkossa K-kauppias Milla Hiltunen puolisonsa Aki Savolaisen kanssa. Pukaron Paroniin avautuvat mm. Burger King ja Kotipizza -ravintolat ja Alppiruusuun Subway-ravintola.

Neste K Pukaron Paroni remontoidaan vaiheittain, jotta liikenneasema voidaan pitää koko ajan asiakkaille avoinna. Neste K Alppiruusussa remontti alkoi jo aiemmin ja asema avautuu uuden Neste K -konseptin mukaisena lokakuussa.

– Pukaron Paronin remontissa säilyy katolla oleva Suomen liikenneasemista suurin aurinkovoimala, jonka maksimiteho on 50,5 kwh. Lisäksi Pukaron Paronista löytyy kolme sähköautojen latauspistoketta, joista voi ladata autoonsa aurinkosähköä, kertoo kauppias Milla Hiltunen.

– Molemmilla asemilla on energianlähteenä myös maalämpö. Myös ilmastoinnin jäähdytys toimii myös maalämmön tuottamalla energialla, jatkaa Hiltunen.

Pukaron Paronin Burger King ja Kotipizza ‑ravintoloiden toimintaa johtaa kauppiaspariskunta muun aseman toiminnan lisäksi. Lisäksi Alppiruusuun avautuu Subway-ravintola, joka toimii myös kauppiaspariskunnan johdossa. Remonttien yhteydessä liikenneasemien ravintolatoiminta uudistetaan. Kummankin aseman yhteyteen tulevat myös K-ruokakaupan palvelut.