Otto Anderssonista tulossa valtuuston, Mia Heijnsbroek-Wirénistä hallituksen puheenjohtaja Loviisassa

Pj:t. Rkp:n esityksen mukaisesti Otto Andersson johtaa Loviisan kaupunginvaltuustoa kaksi vuotta ja Mia Heijnsbroek-Wirén kaupunginhallitusta kaksi vuotta. Kuva Marita Itävuori
Rkp:n valtuustoryhmä on tehnyt esitykset lautakuntien puheenjohtajiksi, kaupunginvaltuuston puheenjohtajaksi ja kaupunginhallituksen jäseniksi.

LOVIISA Esitykset on tehty niihin puheenjohtajuuksiin ja määrään kaupunginhallituksen jäseniä, joihin puolueella on oikeus valtuustoryhmien tekemän sopimuksen perusteella.

Otto Andersson on esityksen mukaan kaupunginvaltuuston puheenjohtaja kaksi seuraavaa vuotta ja Mia Heijnsbroek-Wirén kaupunginhallituksen puheenjohtaja kaksi seuraavaa vuotta.

Kaupunginhallitukseen tulevat esityksen mukaan rkp:ltä Heijnsbroek-Wirénin lisäksi Lotte-Marie Uutinen (varalla Marina Bruce), Ralf Sjödahl (Jonna Hinttaniemi), Mikael Karlsson (Roger Turku) ja Tom Liljestrand (Stefan Thesslund).

Lautakuntien puheenjohtajiksi tulevat esityksen mukaan Jonna Hinttaniemi sivistyslautakuntaan, Marina Bäcklund-Kuikka sivistyslautakunnan ruotsinkieliseen jaostoon, Thomas Rosenberg kulttuurilautakuntaan, Roger Turku maaseutulautakuntaan, Patrik Stenvall perusturvalautakuntaan ja Ralf Sjödahl tekniseen lautakuntaan.