Osallistu LoVReal360°-tutkimukseen ja voita laadukkaat virtuaalilasit

VR-lasit. 360°-videoita ja -kuvia voi katsella tietokoneilla ja älypuhelimilla, mutta parhaimmillaan ne ovat VR-laseilla katsottuna. Kuva: Facebook.
Loviisan Sanomat tutkii yhdessä Tietoykkönen Oy:n kanssa 360°-kuvien ja -videoiden levinneisyyttä sekä käyttäjäkokemuksia Loviisan seudulla. Vastaa verkkokyselyyn, jonka osallistujien kesken arvotaan huippulaadukkaat Oculus Go -virtuaalilasit.

LOVIISA Loviisan Sanomat on runsaan vuoden ajan tuottanut 360°-sisältöä lehden verkkosivuille sekä ulkopuolisille asiakkaille. 360°-sisältöä voi katsella tavallisilla tietokoneilla ja mobiililaitteilla, mutta parhaimmillaan ne ovat VR-laseilla katsottuna. VR-laseilla katsoja voi kokea olevansa kuvan sisällä ja katsella ympärilleen päätä kääntämällä.

Katso tästä Loviisan Sanomien 360°-sisältöjä.

Vastaa tästä LoVReal360°-kyselyyn ja voita laadukkaat VR-lasit.

Mielenosoituksessa. Loviisan Sanomien 360°-videot, livelähetykset ja -kuvat kuvataan Insta360Pro -pallokameralla. Kuva: Arto Henriksson.
Tietoykkösen ja Loviisan Sanomien LoVReal360°-kyselyn vastaajien kesken arvotaan laadukkaat Oculus Go -virtuaalilasit. Kuva: Arto Henriksson.