Yksi iltapäivävuoro järjestyi

Kaksi ei aja. Savonlinja ei aja mitään Loviisan vuoroja perjantaina lakon vuoksi. Porvoon liikenne ajaa vain yhden iltapäivävuoron Loviisasta Kreivilään. Arkistokuva Susanna Heiska
AKT:n työnseisaus perjantaina 2.2. vaikuttaa koulukuljetuksiin.

LOVIISA Harjurinteen koulu on tiedottanut oppilaille ja huoltajille perjantaisen lakon vaikutuksista koulukuljetuksiin. Koulun saamien tietojen mukaan sekä Elimäen liikenne että Tidstrand ja koulutaksit ajavat normaalisti.

Savonlinja ei aja mitään Loviisan vuoroja perjantaina, eikä aiemman tiedon mukaan Porvoon liikenne mitään vuoroja. Torstaina tulleen tiedon mukaan Porvoon liikenteen vuoro 14.25 Loviisasta Hopomiin, Liljendaliin ja Kreivilään ajetaan. Savonlinjan vastaava aamuvuoro Kreivilästä 7.10 Liljendalin ja Hopomin kautta Loviisaan ei aja.

Koulu antaa niille oppilaille, jotka kulkevat joko Porvoon liikenteen tai Savonlinjan kyydillä, mahdollisuuden jäädä kotiin jos he eivät muilla keinoin saa järjestettyä kyytiä kouluun.

Jos oppilas jää kotiin, tulee huoltajan ilmoittaa asiasta etukäteen Wilman kautta. Wilmaan tuee myös tiedot koulutehtävistä, jotka oppilaan tulee tehdä kotona.

Uutista päivitetty Porvoon liikenteen iltapäivävuoron osalta 1.2. klo 13.30.