Naurupommi Saikkua kiitos tulee Loviisaan

Ympäri Suomea esitetty, stand up- koomikko Ismo Leikolan ja Kalle Pylvänäisen kirjoittama iloittelu on muutamassa vuodessa kerännyt maanlaajuisesti uskomattoman määrän esityksiä ja yleisöä. Nauru on kaikunut ympäri Suomea ja vähän ulkomaillakin.

Otto Kanervan ohjaaman esityksen aihe on kaikille suomalaisille tuttu: terveys ja sairaus; terveyskeskukset ja sairaalat; lääkärit, potilaat ja sairaanhoitajat. Näyttelijät Mikko Kivinen, Ville Keskilä ja Kalle Pylvänäinen esiintyvät useissa rooleissa nauruhermoja kutkuttavasti.
Esitys tulee ensimmäistä kertaa Loviisaan, Leijonien kutsumana. Tapahtuma järjestetään sunnuntaina 25.3. kello 16 Harjurinteen koululla. Tapahtuman tuotto käytetään lyhentämättömänä paikalliseen hyväntekeväisyyteen.
Lippuja myyvät Kello ja Kulta Karvonen, Macu’s Music ja Nettilippu.fi

Konsertteja myös

Loviisan Leijonien perinteinen kevätkonsertti järjestyy myös. Konsertti pidetään toukokuussa liikuntahallissa. Lokakuussa Loviisassa vierailee Leijonien kutsumana Jiri Nikkisen The Beatles Tribute Band, joka on pyörittänyt Suomessa ja ulkomaillakin esitystään muutaman vuoden ajan.