Luru Hirva LWT:n uusi projektipäällikkö

Luru Hirva on Loviisan Wanhat Talot -tapahtuman uusi projektipäällikkö. Arkistokuva: Auli Henriksson
Luru Hirva seuraa tehtävässä Ann-Britt Felin-Aaltoa, yhdistys kertoo tiedotteessaan.

LOVIISA Luru Hirva on Loviisan Wanhat Talot -tapahtuman uusi projektipäällikkö. Hirvalla on vankka tausta mainosalalla, sekä isoissa yrityksissä että yksityisyrittäjänä.

– LWT on suurenmoinen tapahtuma, vanhat talot ovat intohimoni ja olen hyvin innostunut ja iloinen saadessani työskennellä historiallisten talojen parissa, Hirva kertoo tiedotteessa.

Hän asuu 120 vuotta vanhassa talossa, jonka hän on yhdessä puolisonsa Masa Karhulan kanssa kunnostanut. He muuttivat Helsingistä Loviisaan vuonna 2013. Yhdistyksen hallitus valitsi Hirvan kokouksessaan maanantaina ja hän aloittaa työt välittömästi.

Edellinen pitkäaikainen projektipäällikkö Ann-Britt Felin-Aalto ilmoitti aikaisemmin, että hän jättää paikkansa.

Hirva on myös Loviisan taideyhdistyksen hallituksen jäsen ja hänellä on työtila Loviisan taideverstaassa. Hän maalaa akvarelleja sekä tekee keramiikkatöitä ja veistoksia. Punaisen Ristin vapaaehtoistyöntekijänä hän vetää kerhoa maahanmuuttajalapsille.

Perheeseen kuuluu myös Kerttu-koira, jonka kanssa he ovat mukana Suomen Kenneliton kaverikoira -toiminnassa, vieraillen muistisairaiden vanhusten ilona.

Perhe osallistuu ensimmäistä kertaa myös Loviisan Avoimet Puutarhat -tapahtumaan.

Hirva harrastaa ratsastusta, hän pitää ruuanlaitosta, sienestyksestä ja puutarhanhoidosta.

Loviisan Wanhat Talot -tapahtuma järjestetään elokuun 24.-25. päivänä 2019.