|   Uutiset   |   Urheilu   |   Pääkirjoitus   |   LS-videot   |   Pakinat   |   Facebook   |   Torikamera   |   Kuvagalleria   |   Digilehti   |   TV   |   HAKU   |
  |  LIVE   |  Ilouutisia  |   Oikaisu&Palaute   |   Ilmoittajat   |   Tilaajat   |   Mediatiedot   |   Pyhtäänlehti   |   JSN   |   Sinä   |   Yhteystiedot   |   LS
    2017


Nimipäiviään viettävät .

« Takaisin  LOVIISAN UUSIN SÄÄENNUSTE

SÄHKEITÄ LOVIISAN SEUDULTA
Lisää
Tilapäinen valiokunta: Heikilä ja Isotalo eivät nauti luottamusta (02.03.2017 11:17)
Loviisan kuntavaaliehdokkaat 2017 (28.02.2017 19:40)
Lapinjärven kuntavaaliehdokkaat 2017 (28.02.2017 17:42)

PÄÄUUTISET
Lisää
Vatsatauti jyllää Taasiakodissa (01.03.2017)
Porlammin lähipalveluille turvaa etäyhteistyöllä (01.03.2017)
Kaupunki kouluttaa moniosaajia (28.02.2017)

URHEILU
Lisää
LJK pisti Bruinsin kontalleen (28.02.2017)
Tasapeli Joensuussa (21.02.2017)
Minitytöille voitto ja tappio (21.02.2017)

PÄÄKIRJOITUS
Lisää
Kouluruoka suositummaksi (28.02.2017)

ILOUUTISIA
Lisää

UUTISIA MAAILMALTA
Sdp heittäisi hallituksen autoveroalen roskiin ? Suomi pikavauhtia sähköautojen aikaan (15.11.2018 18:18)
Taas uusi pohjakosketus Suomen syntyvyydessä? ? Tutkija: Nyt käsillä on aito murros, nuorilla rankka kuva ?prismaperheistä? (15.11.2018 18:03)
Pentagon teki jättitilauksen Suomeen tarjotuista hävittäjistä ? 255 F35-konetta huimaan hintaan (15.11.2018 17:16)


TORIKAMERA

LUKIJAN KUVA

Läskitikka
2017-02-28 12:29 Mats Lönnfors

» Näin lähetät kuvia Lovariin


AURINKO NOUSEE/LASKEE


nousee

laskeeMAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA
Lentokoneet Loviisan yllä
Laivat Loviisan edustalla
Säteilytilanne Loviisassa
Säähavainnot Loviisa, Orrengrund
Loviisan seudun kelikamerat
Loviisan seudun onnettomuudet

OIKAISUJA
LisŠŠ
Oikaisu: Amistolla oma keittiö (01.03.2017 10:55)
Tarkennus kiky-uutiseen (20.01.2017 09:43)
Väärä ryhmä (05.01.2017 09:45)

EIKÕ LEHTESI TULLUT?

Lue

SEURAT

Lue

YLI 100 VUOTTA VANHAT LOVARIT
UUTISET


Uusi Värikauppa avaa kevättalvella - rakennustyöt aikataulussa
26.07.2013Kuukausi sitten liikenneympyrän viereen aloitettiin Värikaupan uusien tilojen rakentaminen. Tähän mennessä rakennustyössä ollaan pysytty aikataulussa ja tämänhetkisten suunnitelmien mukaan uusien tilojen avajaiset pidetään maalis -tai huhtikuussa.

- Meillä on sesonkiaika vuoden kesä -ja kevätpuoliskolla, joten kevät tuntui luonnolliselta avajaisajankohdalta, kertovat Robert “Rolle” ja Anneli Hällfors.
Uusista tiloista pariskunta on todella mielissään liiketoiminnan suurenevien kehitysmahdollisuuksien vuoksi.
- Liiketoiminnan kehitys ei vanhoissa tiloissa ole mahdollista, joten muutto on muhinut pinnan alla jo kauan. Lopullisen sysäyksen hankkeelle antoivat nämä seuraavan sukupolven värikauppiaat, jotka ovat innolla ottamassa uusia haasteita vastaan, Rolle toteaa.

Rakennusurakka etenee vauhdilla

Anturat on laitettu paikoilleen ensimmäisen kuukauden aikana ja Rollen mukaan ulkokuoren pitäisi olla valmis seitsemässä viikossa. Anneli kertoo kuitenkin pääsevänsä sisustamaan sisätiloja vasta vuodenvaihteessa, koska lattian kuivumiseen täytyy varata kolme kuukautta.
Tilojen valmistuttua, siirtymävaihe puolestaan, ei Rollen mukaan logistisesti ole mahdottoman suuri ponnistus. Hän uskookin muuton luonnistuvan yhdessä viikonlopussa.
- Täyssuljettua ajanjaksoa meillä tuskin tulee olemaan, vaikka vanhojen tilojen kuoppajaisia varmasti tullaan viettämään loppuunmyyntien merkeissä.
Rakentamisen suurimmiksi haasteiksi Hällforsit nimeävät kordinoinnin ja suunnittelun.
- Onhan se aina haaste, kun saa vedellä monista naruista ja täällä kaupassa on täysi kesäsesonki päällä, Rolle toteaa.
Pariskunta on kuitenkin hoitanut jos minkälaista rakennusurakkaa ennenkin, josta heidän mielestään on ollut hyötyä tässäkin projektissa.
- Sitä on oppinut että rakennusprojektiin lähtiessä kulut ja ajan voi kertoa kolmella, jolloin ollaan lähellä totuutta, he naurahtavat.

Hyötyä yritykselle ja asiakkaille

Rolle ja Anneli uskovat, että uusista tiloista on iloa niin työntekijöille kuin asiakkaillekin. Uusien tilojen suurimmaksi eduiksi Anneli nimeää tuotteiden paremman esillepanomahdollisuuden.
- Tällä hetkellä meillä on paljon tuotteita, jotka eivät pääse oikeuksiinsa ahtaiden tilojen vuoksi. Uudessa Värikaupassa tulee olemaan selkeämmät osastot, jolloin asiakkaankin on helpompi löytää tarvitsemansa, hän maalailee.
Tuotevalikoima tulee myös Rollen mukaan laajenemaan pienissä määrin.
Suurta ja hallimaista kauppaa ei kuitenkaan Annelin mukaan haeta, vaan nimenomaan kodikasta sisustusmyymälää. Valoisampaa ja avarampaa vain, verrattuna vanhoihin tiloihin. Rolle puolestaan painottaa, että uusiin tiloihin on suunniteltu myös suuri varastotila, joka edesauttaa nopean palvelun takaamista.
- Tällä hetkellä meillä on varastoja koko korttelin ympäri ja toisella puolella kaupunkia. Teemme siis todella paljon turhaa tavaransiirtotyötä, joka ei palvele ketään. Uusissa tiloissa pystymme palvelemaan tehokkaammin, Rolle painottaa.
Turhan työn väheneminen edesauttaa Rollen mukaan myös kustannustehokkaampaa työskentelyä, joka puolestaan voi heijastua halvempina hintoina kuluttajalle. Uusien tilojen sijainnista pariskunta on hyvin mielissään ja he kertovat, että rakennuspaikkaa vaihdettiin ikään kuin lennosta. Kaupunginhallituksen hyväksymä tarjous tontista oli jo saatu, kun liikenneympyrän viereinen yksityistontti tuli myyntiin.
- Koska olimme jo aikaisemmin ajatelleet, että sisääntuloväylän vieressä olisi hyvä paikka toiminnallemme, päätimme tarttua tilaisuuteen. Toivomme, että kuluttajat löytävät meidät helpommin näkyvämmän sijainnin seurauksena, jolloin asiakaskuntakin suurenisi Anneli toteaa.

Charlotta Forsberg

Jaa uutinen klikkaamalla alla olevaa symbolia
� Kirjoita Lovarin mielipidepalstalle tai kerro lis�tietoja toimitukselle

Kommentoi artikkelia sen kirjoittajalleOmat yhteystietoni:
Nimi:

Nimimerkki:


Loviisan


Loviisan Sanomat, Sibeliuksenkatu 10, 07900 LOVIISA Vaihde (019) 532701 Konttoriajan jälkeen GSM 0400-600608


NÄKÖISLEHTI