|   Uutiset   |   Urheilu   |   Pääkirjoitus   |   LS-videot   |   Pakinat   |   Facebook   |   Torikamera   |   Kuvagalleria   |   Digilehti   |   TV   |   HAKU   |
  |  LIVE   |  Ilouutisia  |   Oikaisu&Palaute   |   Ilmoittajat   |   Tilaajat   |   Mediatiedot   |   Pyhtäänlehti   |   JSN   |   Sinä   |   Yhteystiedot   |   LS
    2017


Nimipäiviään viettävät .

« Takaisin  LOVIISAN UUSIN SÄÄENNUSTE

SÄHKEITÄ LOVIISAN SEUDULTA
Lisää
Tilapäinen valiokunta: Heikilä ja Isotalo eivät nauti luottamusta (02.03.2017 11:17)
Loviisan kuntavaaliehdokkaat 2017 (28.02.2017 19:40)
Lapinjärven kuntavaaliehdokkaat 2017 (28.02.2017 17:42)

PÄÄUUTISET
Lisää
Vatsatauti jyllää Taasiakodissa (01.03.2017)
Porlammin lähipalveluille turvaa etäyhteistyöllä (01.03.2017)
Kaupunki kouluttaa moniosaajia (28.02.2017)

URHEILU
Lisää
LJK pisti Bruinsin kontalleen (28.02.2017)
Tasapeli Joensuussa (21.02.2017)
Minitytöille voitto ja tappio (21.02.2017)

PÄÄKIRJOITUS
Lisää
Kouluruoka suositummaksi (28.02.2017)

ILOUUTISIA
Lisää

UUTISIA MAAILMALTA
Eroaalto Britannian hallituksessa ? ?Tämä on vakavaa? (15.11.2018 14:04)
Li Andersson haluaa 4 päivän työviikon tai 6 tunnin työpäivän: Pikaisesti kokeilu Suomeen? (15.11.2018 13:23)
Huuhkajat torstaina Ateenassa ? lohkovoiton menetys olisi historian eeppisin sulaminen (15.11.2018 12:33)


TORIKAMERA

LUKIJAN KUVA

Läskitikka
2017-02-28 12:29 Mats Lönnfors

» Näin lähetät kuvia Lovariin


AURINKO NOUSEE/LASKEE


nousee

laskeeMAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA
Lentokoneet Loviisan yllä
Laivat Loviisan edustalla
Säteilytilanne Loviisassa
Säähavainnot Loviisa, Orrengrund
Loviisan seudun kelikamerat
Loviisan seudun onnettomuudet

OIKAISUJA
LisŠŠ
Oikaisu: Amistolla oma keittiö (01.03.2017 10:55)
Tarkennus kiky-uutiseen (20.01.2017 09:43)
Väärä ryhmä (05.01.2017 09:45)

EIKÕ LEHTESI TULLUT?

Lue

SEURAT

Lue

YLI 100 VUOTTA VANHAT LOVARIT
UUTISET


”Loviisa on perussuomalaisille mielenkiintoinen paikka”
09.09.2008Perussuomalaiset tavoittelevat tulevissa kunnallisvaaleissa vähintään yhtä paikkaa Loviisan kaupunginvaltuustoon.
–Loviisa on poliittisesti hyvin mielenkiintoinen paikka. Jos täällä tulee läpimurto, niin hyvältä näyttää, totesi puolueen puheenjohtaja Timo Soini Loviisan torilla lauantaina.


Loviisan perussuomalaisilla on tällä hetkellä koossa kahdeksan ehdokasta. Uusimman ehdokkaan tuotti lauantainen toritapahtuma. Riveihin kaivataan vielä muutamaa naista. Aikaa ehdokasasetteluun on vajaa viikko.
Gallupien mukaan perussuomalaisilla on nyt nostetta. Soini arvioitiin äskeittäin myös parhaiten työnsä hoitaneeksi puolueen puheenjohtajaksi.

Soini tykitti torilla maan hallituksen päätöksiä nurin: Hallituksen lupaamat veronkevennykset eivät hyödytä pienituloisimpia, koska pienimmistä tuloista ei makseta valtionveroa.
Terveyskeskusmaksujen korotukset eivät päädy kuntien hyväksi palveluja parantamaan, koska samalla valtio leikkaa kunnilta samansuuruisen summan pois valtionavuista. Loviisassa kun oltiin, osansa sai myös Fortum optiojärjestelyineen.

–Sain Fortumilta kirjeen jossa todettiin sähkön hinnan nousevan kahdaksalla prosentilla, ”eikä sinun tarvitse tehdä mitään”. Onpa röyhkeää! Pitäisikö lähettää Liliukselle lasku, jossa toteaisin, että ”en maksa - eikä sinun tarvitse tehdä mitään!”

Soinin mukaan moni asia vaatii maassa oikeudenmukaisuutta ja oikaisua. Oikeudentunto ja rehellisyys ovat Soinin mukaan ominaisuuksia, joilla politiikassa pärjää.
–Päättäjällä joko on nämä ominaisuudet tai sitten ei. Kaiken muun voi oppia.
Soini pitää täysin mahdollisena, että Loviisan perusuomalaiset nappaavat kaksi valtuustopaikkaa.
–Tulos riippuu siitä, millainen keskustelu täällä käydään. Puheenjohtajan mukaan muutamallakin valtuutetulla on vaikutusta päätöksiin.

–Yhteistyöllä saa asioita aikaan, kun on sekä tiukka että asiallinen ja perustelee mielipiteensä.
Soinin mukaan perussuomalaiset voivat tuoda poliittiseen keskusteluun tärkeitä asioita. Uudet ajatukset ovat sitten kaikkien muidenkin ajettavissa.
Soini pitää perussuomalaisten vahvuutena hyvää yhteyttä rivikansalaisiin.

–Tavoitamme ne ihmiset, joita vanhat puolueet eivät tavoita. Perussuomalaisten on ennustettu houkuttelevan äänestäjiä ennen muuta vasemmalta ja myös Keskustalta. Soini uskoo puolueen sanoman saavan myös nukkuvat äänestäjät liikkeelle. Viime kunnallisvaaleissa äänestysprosentti jäi koko maassa 58,6:een.
–On huolestuttavaa, että niin moni jätti äänestämättä. Toivottavasti luku alkaa nyt kuutosella.

Päivystys takaisin terveyskeskukseen

Perussuomalaiset saivat Loviisassa viime eduskuntavaaleissa neljän prosentin kannatuksen. Sekä Soini että Uudenmaan toinen kansanedustaja, porvoolainen Pirkko Ruohonen-Lerner saivat kaupungissa hyvän äänisaaliin.

Loviisan perussuomalaiset ry nostaa vaaliteemoikseen muun muassa terveyskeskuksen päivystyksen palauttamisen sekä kiinteistöjen sisäilmaongelmien nopean korjaamisen.
–Terveyskeskukseen on saatava päivystys takaisin ainakin arkipäivisin, perussuomalaisten paikallisosaston puheenjohtaja Kimmo Nykänen kertoo.

Perussuomalaisten kunnallisvaaliohjelma on tehty alusta loppuun paikallisella tasolla. Ohjelmassa muun muassa todetaan, ettei sairaus noudattele välttämättä virastoaikaa. Ohjelmassa nostetaan esille myös vuorotyötä tekevien vanhempien lastenhoitotarpeet. Perussuomalaiset epäilevät, että esimerkiksi 1.-2. -luokkalaisten iltapäiväkerho on hinnoiteltu niin korkealle, ettei kaikilla ole siihen varaa. ”Näin muodostuu kuva, ettei palvelulle ole juurikaan kysyntää.” Lisäksi ohjelmassa korostetaan lasten ja nuorten tasa-arvoisia harrastusmahdollisuuksia. Ne eivät saisi olla kiinni vanhempien tulotasosta.

Loviisalaiset ehdokkaat ovat Nykäsen lisäksi Markku Paltola, Antti Väkevä, Vesa Peltoluhta, Toni Sakaranaho, Ari Selin, Sami Sjöholm ja Risto Jourio. Muutama nainen vielä miettii ehdokkuutta.

–Olemme poliittisesti noviiseja ja keltanokkia, miehet sanovat. –Mutta ennakkoluulottomia. Naista tai paria toivomme vielä mukaan - hätätapauksessa kelpaavat myös miehet!

Jaa uutinen klikkaamalla alla olevaa symbolia


e-mail  Marita Itävuori

FacebookLis�� Facebook-sein�llesi


� Kirjoita Lovarin mielipidepalstalle tai kerro lis�tietoja toimitukselle

Kommentoi artikkelia sen kirjoittajalleOmat yhteystietoni:
Nimi:

Nimimerkki:


Loviisan


Loviisan Sanomat, Sibeliuksenkatu 10, 07900 LOVIISA Vaihde (019) 532701 Konttoriajan jälkeen GSM 0400-600608


NÄKÖISLEHTI