|   Uutiset   |   Urheilu   |   Pääkirjoitus   |   LS-videot   |   Pakinat   |   Facebook   |   Torikamera   |   Kuvagalleria   |   Digilehti   |   TV   |   HAKU   |
  |  LIVE   |  Ilouutisia  |   Oikaisu&Palaute   |   Ilmoittajat   |   Tilaajat   |   Mediatiedot   |   Pyhtäänlehti   |   JSN   |   Sinä   |   Yhteystiedot   |   LS
    2017


Nimipäiviään viettävät .

« Takaisin  LOVIISAN UUSIN SÄÄENNUSTE

SÄHKEITÄ LOVIISAN SEUDULTA
Lisää
Tilapäinen valiokunta: Heikilä ja Isotalo eivät nauti luottamusta (02.03.2017 11:17)
Loviisan kuntavaaliehdokkaat 2017 (28.02.2017 19:40)
Lapinjärven kuntavaaliehdokkaat 2017 (28.02.2017 17:42)

PÄÄUUTISET
Lisää
Vatsatauti jyllää Taasiakodissa (01.03.2017)
Porlammin lähipalveluille turvaa etäyhteistyöllä (01.03.2017)
Kaupunki kouluttaa moniosaajia (28.02.2017)

URHEILU
Lisää
LJK pisti Bruinsin kontalleen (28.02.2017)
Tasapeli Joensuussa (21.02.2017)
Minitytöille voitto ja tappio (21.02.2017)

PÄÄKIRJOITUS
Lisää
Kouluruoka suositummaksi (28.02.2017)

ILOUUTISIA
Lisää

UUTISIA MAAILMALTA
Jokerit voitti ? Hjalliksen myynti-ilmoitus varasti illan shown (14.11.2018 21:56)
Harakka: ?Mihin ministerin ylimielinen tuomio perustuu?? ? Lukuja jopa Orpon omalta ministeriöltä (14.11.2018 20:03)
?Vakavin kriisi, jossa olen ollut mukana? ? Blokkirajat murtuvat Ruotsissa (14.11.2018 19:17)


TORIKAMERA

LUKIJAN KUVA

Läskitikka
2017-02-28 12:29 Mats Lönnfors

» Näin lähetät kuvia Lovariin


AURINKO NOUSEE/LASKEE


nousee

laskeeMAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA
Lentokoneet Loviisan yllä
Laivat Loviisan edustalla
Säteilytilanne Loviisassa
Säähavainnot Loviisa, Orrengrund
Loviisan seudun kelikamerat
Loviisan seudun onnettomuudet

OIKAISUJA
LisŠŠ
Oikaisu: Amistolla oma keittiö (01.03.2017 10:55)
Tarkennus kiky-uutiseen (20.01.2017 09:43)
Väärä ryhmä (05.01.2017 09:45)

EIKÕ LEHTESI TULLUT?

Lue

SEURAT

Lue

YLI 100 VUOTTA VANHAT LOVARIT
UUTISET


Ergon omistajat perustivat lääkäriaseman Flamingoon

12.08.2008Loviisalaisen yksityisen lääkäriasema Ergon omistajat Janne Lepola ja Annette Johansson perustavat suuren lääkäriaseman kauppakeskus Jumbon yhteyteen valmistuvaan suureen elämyskeskus Flamingoon. Loviisan seudun yrittäjien puheenjohtajana toimivan Janne Lepolan almanakka on talvesta alkaen ollut täynnä työmaakokouksia, suunnittelupalavereita sekä keikkalääkäreiden tapaamisia. Lepolan ja Johanssonin yhtiökumppaneina on helsinkiläinen lääkäripariskunta Ulla ja Issam Bennour.


-Avajaisiin on aikaa pari viikkoa ja nyt kaikki alkaa olla viimeistelyä vaille valmista. Ensimmäiset asiakkaat otetaan vastaan syyskuun alussa.
Lääkärikeskuksen tilat valmistuvat muutama kuukausi etuajassa ja ensimmäiset asiakkaat on määrä ottaa vastaan jo syyskuun alussa.

Jumbomedin tilat ovat hulppeat 925 neliömetriä. Sisääntuloaulassa on viisi kassa- ja keskustiskiä. Lääkäreiden vastaanottohuoneita on peräti 14 ja hoitajahuoneita 11 hoitajalle. Jumbomedin lääkärikaarti koostuu 55 yleis- ja erikoislääkäristä. Myös Jumbomedin laitteet ovat Lepolan mukaan viimeistä huutoa. Asemalla on muun muassa oma röntgenosasto sekä kaksi modernia ultraäänilaitetta. VIP-asiakkaita varten on erillinen sisäänkäynti sekä yksityinen odotushuone.

Tutkimuslaitteet viimeisintä uutta

Jumbomedin lääkäriasema on avoinna seitsemänä päivänä viikossa. Aseman lääkärikunnassa on erikoisosaamista lähes kaikilta lääketieteen aloilta lukuunottamatta silmälääkäriä, jotka pitävät vastaanottojaan yleensä optikkoliikkeissä. Lentoaseman naapurissa toimivassa Jumbomedissä on myös ilmailulääkärin vastaanotto viitenä päivänä viikossa.

-Työterveyshuollolla on jo nyt noin 3.000 asiakasta, vaikka toiminta ei ole vielä edes käynnistynyt, kertoi Jumbomedin hallintojohtaja Annette Johansson.

-Palvelua tarjotaan monilla eri kielillä; perinteisten eurooppalaisten kielten lisäksi esimerkiksi venäjäksi, kiinaksi, japaniksi ja arabiaksi, Lepola sanoi.

Kokonaan uuden lääkäriaseman perustaminen on Janne Lepolan mukaan ollut mielenkiintoinen haaste.

-Kun kuulin, että Jumbon yhteyteen lentoaseman lähelle rakennetaan suurta elämys- ja hotellikeskusta, soitin tilojen vuokraamisesta vastaavalle ja kysyin sopisiko tiloihin tällainen lääkärikeskus. Siitä se sitten lähti, Lepola kuvaili.

Vastaanottoja 55 eri lääkärillä

-On ollut hienoa aloittaa aivan nollasta, ja suunnitella mahdollisimman toimiva lääkäriasema, jossa on viimeisimmät välineet ja mahdollisimman ergonomiset työpisteet, kertoi Janne Lepola sähköisesti säädettävien työpöytien äärellä.

Janne Lepolan mukaan Jumbomedistä on tarkoitus tehdä mahdollisimman monipuolinen sekä korkeatasoinen terveysasema, joka tarjoaa työterveyspalveluiden lisäksi erikoislääkäripalveluita lähes kaikkiin vaivoihin.

-Olemme rekrytoineet jo noin 55 lääkäriä, jotka pitävät vastaanottoaan meidän tiloissa. Listalta puuttuu oikeastaan vain silmälääkärit, jotka pitävät yleensä vastaanottojaan optikkoliikkeiden tiloissa, kertoi Janne Lepola.

Loviisalaisyritykset alihankkijoina

Jumbomedin lääkärikeskusta on rakennettu pitkälti loviisalaisin voimin. Keittiökalusteet ja –koneet on toimittanut loviisalaisen Tom Schröderin Parma-keittiöt ja asennustöistä on vastannut loviisalainen Kristian Lindblom. Lääkärikeskuksen sälekaihtimet ovat Loviisan Lukko Oy:n käsialaa. Loviisalainen Dinero Oy on valmistanut lääkärikeskuksen opasteet ja PeakPress vastaa keskuksen mainonnasta. Lääkäriaseman painotuotteet on tehnyt Kristian Wilnerin Tarra-Tac. Myös Jumbomedin vakuutukset ja pankkiasiat hoidetaan Loviisan konttoreissa. Loviisalainen Kruunu-Apteekki toimittaa suurimman osan lääkärikeskuksen lääkkeistä.

-Se on vaan niin paljon helpompaa ja nopeampaa asioida loviisalaisten yritysten kanssa. Toimitukset ja asennukset ovat toimineet aina sovitulla tavalla ja aikataulussa sekä hinnatkin ovat olleet kilpailukykyisiä pääkaupunkiseudun hintoihin nähden, kertoi Janne Lepola.
Uusi lääkärikeskus Jumbomed aloittaa toimintansa syyskuun alussa avattavassa elämyskeskus Flamingossa, joka sijaitsee kauppakeskus Jumbon yhteydessä Vantaalla, kehä III:n varrella.

Loviisan Ergon kehittäminen jatkuu

Uudesta Jumbomedistä huolimatta Lepola ja Johansson jatkavat myös loviisalaisen Ergon kehittämistä. Annette Johansson johtaa Ergon toimintaa Loviisassa ja toimii samalla Jumbomedin hallintojohtajana. Jumbomedin toimitusjohtajana toimiva Janne Lepola toimii osan aikaa Vantaalla, mutta pitää lääkärivastaanottoaan pääsääntöisesti Loviisassa keskimäärin viitenä päivänä viikossa. Janne Lepolalla on toukokuusta lähtien ollut myös ilmailulääkärin valtuudet ja palvelut, joita hän tarjoaa sekä Loviisassa että Vantaalla. Ergon hallintojohtajan tehtäviä Loviisassa hoitaa Margareta Bergheim-Johansson.

-Syksyn aikana lääkäreiden määrä Loviisassa lisääntyy. Ergo on kokonaan meidän oma lääkäriasema ja kun asummekin tässä lähellä, olemme suuremman osan ajasta jatkossakin Loviisassa, kertoi Janne Lepola.

Jaa uutinen klikkaamalla alla olevaa symbolia


e-mail  Arto Henriksson

FacebookLis�� Facebook-sein�llesi


� Kirjoita Lovarin mielipidepalstalle tai kerro lis�tietoja toimitukselle

Kommentoi artikkelia sen kirjoittajalleOmat yhteystietoni:
Nimi:

Nimimerkki:


Loviisan


Loviisan Sanomat, Sibeliuksenkatu 10, 07900 LOVIISA Vaihde (019) 532701 Konttoriajan jälkeen GSM 0400-600608


NÄKÖISLEHTI