|   Uutiset   |   Urheilu   |   Pääkirjoitus   |   LS-videot   |   Pakinat   |   Facebook   |   Torikamera   |   Kuvagalleria   |   Digilehti   |   TV   |   HAKU   |
  |  LIVE   |  Ilouutisia  |   Oikaisu&Palaute   |   Ilmoittajat   |   Tilaajat   |   Mediatiedot   |   Pyhtäänlehti   |   JSN   |   Sinä   |   Yhteystiedot   |   LS
    2017


Nimipäiviään viettävät .

« Takaisin  LOVIISAN UUSIN SÄÄENNUSTE

SÄHKEITÄ LOVIISAN SEUDULTA
Lisää
Tilapäinen valiokunta: Heikilä ja Isotalo eivät nauti luottamusta (02.03.2017 11:17)
Loviisan kuntavaaliehdokkaat 2017 (28.02.2017 19:40)
Lapinjärven kuntavaaliehdokkaat 2017 (28.02.2017 17:42)

PÄÄUUTISET
Lisää
Vatsatauti jyllää Taasiakodissa (01.03.2017)
Porlammin lähipalveluille turvaa etäyhteistyöllä (01.03.2017)
Kaupunki kouluttaa moniosaajia (28.02.2017)

URHEILU
Lisää
LJK pisti Bruinsin kontalleen (28.02.2017)
Tasapeli Joensuussa (21.02.2017)
Minitytöille voitto ja tappio (21.02.2017)

PÄÄKIRJOITUS
Lisää
Kouluruoka suositummaksi (28.02.2017)

ILOUUTISIA
Lisää

UUTISIA MAAILMALTA
Vasemmiston uuden äänestyksen kätilöinyt Olli Kohonen: ?Puolueissa puhutaan kauniisti demokratiasta, mutta päätökset tehdään tilatakseissa? (18.11.2018 12:15)
Mauri Pekkarinen jyrähtää: ?On palattava aluepolitiikkaan ? kasvun aikana totuus paljastui karusti? (18.11.2018 12:04)
Ison Numeron myyjä ei antanutkaan vaihtorahaa ? Toimitusjohtaja: ?Täysin vastoin toiminta-ajatusta? (18.11.2018 10:51)


TORIKAMERA

LUKIJAN KUVA

Läskitikka
2017-02-28 12:29 Mats Lönnfors

» Näin lähetät kuvia Lovariin


AURINKO NOUSEE/LASKEE


nousee

laskeeMAALLA, MERELLÄ JA ILMASSA
Lentokoneet Loviisan yllä
Laivat Loviisan edustalla
Säteilytilanne Loviisassa
Säähavainnot Loviisa, Orrengrund
Loviisan seudun kelikamerat
Loviisan seudun onnettomuudet

OIKAISUJA
LisŠŠ
Oikaisu: Amistolla oma keittiö (01.03.2017 10:55)
Tarkennus kiky-uutiseen (20.01.2017 09:43)
Väärä ryhmä (05.01.2017 09:45)

EIKÕ LEHTESI TULLUT?

Lue

SEURAT

Lue

YLI 100 VUOTTA VANHAT LOVARIT
UUTISET


Klubi jatkaa voittojen tiellä

26.11.2004Loviisan Jääkiekkoklubin edustusjoukkue jatkaa voittojen tiellä. Keskiviikkona se kohtasi rakkaan verivihollisen, Porvoon Legendat, Rauhalan tekojäällä. Tämänkertainen kohtaaminen sujui normaalista poiketen hyvin rauhallisissa merkeissä. Molemmat joukkueet keskittyivät pelaamiseen. Kotijoukkue oli sen verran parempi, että ansaitsi 4-3 (1-1, 2-1, 1-1) voiton.


Avauserä oli tasaista vääntöä. Erän maalit nähtiin aivan alussa. Legendat siirtyi johtoon ensimmäisen hyökkäyksensä päätteeksi Panu Tauriaisen toimiessa viimeistelijänä.

Tasoitus syntyi runsaan kahden peliminuutin kohdalla Joni Hellroosin komean soolon päätteeksi. Joni niputti useamman vastustajan ja päätti tilanteen tarkkaan ylänurkkalaukaukseen.

Toisessa erässä Klubi siirtyi johtoon, kun Petri Panula nosti maalivahdin torjunnasta kimmonneen kumilaatan tyylikkäästi maalin kattoon. Esityön teki tuleva parlamentaarikko Kenneth Carlsson.

Toista jaksoa oli pelattu hieman yli puolenvälin, kun Klubin Mikko Abrahamsson sai passituksen kahden minuutin istunnolle. Kokenut Legenda-ryhmä käytti syntyneen ylivoimatilanteen hyödykseen. Komean kuvion päätteeksi syntyneen tasoituksen niittasi takatolpalta jälleen Tauriainen.

Kotijoukkueellakin oli mahdollisuutensa viidellä neljää vastaan, mutta se ei kyennyt järjestämään laadukkaita maalipaikkoja.
Pari minuuttia ennen erän loppua Ove Buddas venytti irtokiekkoon sillä seurauksella, että vastustajan maalivahti joutui kaivamaan pelivälineen pömpelistä. Syöttöpisteen kuittasi tililleen Mika Partanen.

Panula niittasi voittomaalin

Kolmannen erän alussa tempo nousi hetkeksi. Porvoolaisilla oli hyvä ote, ja kun se pääsi pelaamaan ylivoimalla odotettiin jo tasoitusmaalia. Kotijoukkue kesti kuitenkin hienosti hyvän ottelun pelanneen maalivahti Teppo Uiton johdolla. Heti jäähyn päätyttyä Panula riisti kiekon omassa päädyssä, ja sinkosi itsensä hurjaan pyrähdykseen. Syntyi kaksi yhtä vastaan tilanne, jonka ”Pete” päätti rannelaukaukseen, joka löysi tiensä verkon perukoille maalivahdin längistä. Voittomaali oli syntynyt.

Vieraiden Tauriainen tosin piti joukkueensa toiveita yllä, siirtämällä maalin kulmalta kavennuksen erän puolivälissä. Enempää maaleja ei enää nähty, joten sarjapisteet jäivät Loviisaan.

Keskiviikkoinen ottelu pelattiin hyvissä olosuhteissa, kiitos sään. Kotijoukkueen parasta osaamista esitti loukkaantumisesta toipunut keskushyökkääjä Panula. Maalivahti Uitto teki tärkeillä hetkillä muutaman komean torjunnan.

Vieraista erottui Tauriaisen lisäksi allekirjoittaneen entinen ketjukaveri Petri Hänninen, joka saa nimensä Lovariin aina, kun esiintyy luistimet jalassa Loviisan areenalla virallisissa sarjapeleissä.
Loviisalaisyleisön vakiosuosikki, erotuomari Hannu Pirttinokka ansaitsi partnerinsa kanssa kiitettävän arvosanan.

Kaupunginhallitus hyväksyi jäähallin

Loviisan kiekkoilun lippulaivan kotivoitto rakkaasta vihollisesta maistuu faneille aina. Keskiviikon suurin jääurheilu-uutinen oli kuitenkin se, että Loviisan kaupunginhallitus on päättänyt tekojään kattamisesta.

Hallin rakentaminen aloitetaan keväällä, mikäli valtuusto antaa siunauksensa, joten ensi kaudella paikallisilla jääurheilijoilla voi olla samanlaiset lähtökohdat kuin muualla.
Suuri kiitos tästä kuuluu, päättäjien lisäksi, Mats Tuomisen johtamalle hallitoimikunnalle.

Yksi mies nousee jäähalliprojektissa ylitse muiden. Hän on kiistatta Herbert Stålström. ”Häbän” periksi antamaton luonne on tuonut miehelle uran aikana paljon voittoja, mutta myös muutaman karvaan tappion. ”Pirrin” vakaa usko asiaansa osoittaa kaikille sen, että jos jotain todella haluaa, sen myös lopulta saa.

Harri Isotalo

Jaa uutinen klikkaamalla alla olevaa symbolia


e-mail  Toimitus

FacebookLis�� Facebook-sein�llesi


� Kirjoita Lovarin mielipidepalstalle tai kerro lis�tietoja toimitukselle

Kommentoi artikkelia sen kirjoittajalleOmat yhteystietoni:
Nimi:

Nimimerkki:


Loviisan


Loviisan Sanomat, Sibeliuksenkatu 10, 07900 LOVIISA Vaihde (019) 532701 Konttoriajan jälkeen GSM 0400-600608


NÄKÖISLEHTI