Lue perjantain digilovari tästä ilmaiseksi

Joidenkin Loviisan Sanomien tilaajien digilehden kirjautumisessa on tiistaina ilmennyt ongelmia, joiden syytä ei vielä ole täysin saatu selvitettyä. Siksi avaamme varmuuden vuoksi perjantain LS:n digilehden sekä arkiston toistaiseksi ilmaiseksi luettavaksi. Klikkaa alla olevia linkkejä.

Linkki: Loviisan Sanomien uusin numero: 
Linkki: Loviisan Sanomien arkistosivut: 

LOVIISA Suurin osa digilehden lukijoista pystyy kirjautumaan ja lukemaan digilehtensä normaalisti sekä aiemmat käyttäjätunnukset ja salasanat toimivat. Häiriöitä on ilmennyt tiettävästi muutamissa tapauksissa, joissa tilaaja on mm. yrittänyt muuttaa salasanaa, mutta uusi salasana ei jostain syystä ole siirtynyt KSF Median järjestelmään.

Jos olet digilehden lukija, mutta et pääse kirjautumaan digilehteesi tunnuksillasi tai salasanan vaihtaminen ei onnistu, niin lähetä siitä viesti osoitteeseen: arto.henriksson@lovari.fi tai GSM 0400-600608.

Yllä oleva avoin ilmaislinkki on voimassa vain toistaiseksi, ja haluamme varmistaa ennen sen sulkemista, että jokainen digilehden tilaaja saa lehtensä normaalisti kuten tähänkin saakka.