Loviisan Torin salibandyn C1 -kilpajoukkue osallistui Mikkelissä salibandyn Ikioma-turnaukseen.

MIKKELI Tiedossa oli mielenkiintoinen turnaus, sillä mukana monia joukkueita joita ei oltu aiemmin kohdattu.

Otteluiden pituus oli 2 x 15 minuuttia eikä kelloa pysäytetä edes maalista.
Avauspeli oli Tampereen Classicia vastaan. Alussa molempien joukkueiden peli oli varovaista eikä kummankaan kone tahtonut käynnistyä. Loviisa oli kuitenkin hallitsevampi ja piti palloa. Tor meni johtoon, mutta aivan erän loppupuolella Classic teki kaksi maalia joista etenkin toinen oli melkoinen onnenkantamoinen. Toisessa erässä Tor onnistui tasoittamaan ja lopulta peli päättyi tasalukemiin 2-2.

Toisessa pelissä molemmat joukkueet olivat heränneet ja peli oli liikkuvampaa ja aktiivisempaa. Torin peli oli edellistä parempaa ja heinolalaisilla oli vaikeuksia pysyä mukana. Kun Tor siirtyi kahden maalin johtoon, näytti jo hetken että Heinola antautuisi, mutta niin vain vastustaja nousi tasoihin. SB Heinolan 4-4 tasoitusmaalin jälkeen nähtiin erikoiset parikymmentä sekuntia, kun Tor teki heti aloituksesta maalin, tuuletukset, pallo uudelleen keskelle ja taas maali ja peli Torille 6-4. Lopuksi Tor teki vielä yhden ja voitto lukemin 7-4.

Avauslohkon päätöspelissä Tor kohtasi O2-JKL:n Jyväskylästä. Peli oli hyvää vääntöä, mutta lopulta O2 onnistui voittamaan maalilla lukemin 2-3. Alkulohkon sijoituksena toinen sija ja välierissä vastaan toisen lohkon voittaja Hatsina Mikkelistä.

Välierä oli tiukka ja tasainen ottelu. Lopulta Hatsina onnistui viemään sen samoin loppulukemin kuin edellinen peli eli Torille maalin tappio 2-3 ja loviisalaiset pronssipeliin. Mainittakoon, että finaalissa Hatsina nuiji vastustajansa maalein 16-2.

Pronssipelissä vastaan tuli uudelleen 02-JKL. Kovaa taistelua ja tasaista vääntöä molemmilta joukkueilta ja varsinainen peliaika päättyi 1-1. Rangaistuslaukauskilpailussa Torin maalissa Max Mattas torjui vastustajan kaikki yritykset ja samaan aikaan Niko Putkinen onnistui ja näin pronssimitalit Loviisaan. Komea päätös hienolle kaudelle.

Turnauksessa pelasivat: Emil Ahoranta, Oscar Broman, Roy Carlsson, Rasmus Järventaus, Oliver Kanerva, Ilari Koskenmäki, Waltteri Laaksonen, Antti Laukka, Peik Leppälä (mv), Jim Lill-Smeds, Max Mattas (mv), Nicklas Nyholm, Valtteri Pirttimaa, Niko Putkinen, Markus Ruonala, Sebastian Stark, Joona Suomalainen, Markus Tamminen ja Jose Vauhkonen.

Petri Vauhkonen

Tulokset:
Tor-Classic 2-2, Tor-SB Heinola 7-4, Tor O2-JKL 2-3
Välierä Tor-Hatsina 2-3
Pronssiottelu Tor-O2-JKL 2-1 RL