Keskittymistä. Rita Kallosen avauslyönti. Kuva Irmeli Thomasson
Pickalan Park-kentällä kauniissa kesäsäässä kilpailtiin maanantaina 29.5. Uudenmaan kansallisen senioripiirin golf-mestaruuskilpailu.

SIUNTIO Järjestäjänä olivat Olarin kansalliset seniorit. Uudenmaan kansalliseen senioripiiriin kuuluu 19 yhdistystä, joista 10 oli edustettuna kilpailussa, yhteensä 65 osallistujaa. Kunkin yhdistyksen kolmen parhaan tulos laskettiin mukaan joukkuetulokseen siten, että mukana tuli olla molempia sukupuolia.
Kilpailu oli yhteislähtökisa ja pelimuoto pistebogey. Loviisan Seniorit ry:n joukkueessa oli 11 kilpailijaa. Eniten kilpailijoita oli Olarin joukkueessa, peräti 17.
Loviisan joukkueella oli tiukin kisa Olarin joukkueen kanssa. Loviisa voitti Olarin vain kahdella pisteellä 103-101. Seuraavina olivat Mäntsälä 99 pb, Hyvinkää 98 pb, Lohja 93 pb ja Järvenpää 92 pb.

Ykköset. Joukkuekilpailun voittajat, Loviisan Seniorit: Heljä Säkkinen (vas.), Tuija-Riitta Lindholm, Arja Nordman, Jouko Pulliainen, Rita Kallonen, Henry Friman ja takana Erkki Järvimäki, Alf Lindholm, Sirkku Aho-Pulliainen, Pekka Seppälä ja Rainer Henriksson. Kuva Irmeli Thomasson

Joukkuekisan kiertopalkinto tuli toistamiseen Loviisaan. Loviisan seniorit voittivat sen myös viime vuonna Sea Golf Rönnäsissä ja olivat silloin itse järjestämisvastuussa. Sitä ennen Olari oli voittanut pokaalin kolme kertaa peräkkäin.

Loviisan joukkueen kolme parasta pistesaalistajaa olivat Rita Kallonen 36 pb, Jouko Pulliainen 35 pb ja Henry Friman 32 pb.
Yksilökisan voitti Leila Heikkilä 39 pb Mäntsälästä, toisena oli Pekka Raittila 37 pb Järvenpäästä ja kolmantena Pekka Kuuskoski 37 pb Olarista.
Loviisan senioreiden golf-kerhossa on nyt 20 golfaria. Seniorit kilpailevat koko kesän ajan joka toinen viikko Rönnäsin Puisto-kentällä ja sillä välin harjoittelevat siellä. Golfkerhon vetäjänä toimii Erkki Järvimäki.

Irmeli Thomasson