Loviisan Sanomat julkaisi uuden 
monipuolisen paikallisportaalinsa

Loviisan Sanomat on julkaissut uudet verkkosivut, jotka korvaavat vuodesta 2002 saakka käytössä olleet sivut.

WWW Loviisan Sanomien verkkosivuille on koottu lehden omien sisältöjen lisäksi myös kolmansien osapuolten tuottamia palveluita.

Uutiset -valikosta löytyvät tuoreimmat uutiset, sähkeet, haastattelut sekä ajankohtaisia teemoja, kuten kuntavaalit.

Urheilu -valikkoon on koottu urheilu-uutisia, jotka on ryhmitelty Loviisan seudulla suosituimpien urheilulajien mukaisesti.

Mielipide -valikon alla julkaistaan kaikki pääkirjoitukset sekä pakinat ja blogit, osa Tätä mieltä sekä Vieraskynä -kirjoituksista. Myös Pilakuvat ja Loviisan Sanomien gallup -kysymykset löytyvät Mielipide -sivustolta.

LS -valikosta löytyvät Loviisan Sanomien mediakortit, ilmestymispäivät, tietoja Loviisan Sanomista sekä lehden satavuotisesta historiasta. Myös ensimmäinen, vuonna 1916 julkaistu LS löytyy LS -valikosta.

Valvomo -valikon taakse on koottu suositun torikameran ja sääennusteen lisäksi kartat, joista näkyvät Loviisan seudun yllä lentävät lentokoneet sekä Loviisan merialueilla olevat laivat. Valvomo -valikosta löytyvät myös tiedot mahdollisista häiriöistä Loviisan seudun sähkönjakelussa tai teleliikenteessä. Uutena palveluna valikossa on salamakartta, josta näkyy mahdolliset salamaniskut ja ukkosrintamat Loviisan seudulla.

Myös linkit Loviisan seudun pääteiden liikennekameroista, meriveden korkeudesta sekä säteilytilanteesta on koottu Valvomo -linkin alle.

LSTV -valikossa on Loviisan Sanomien liikkuvat kuvat eli livelähetykset sekä videoarkisto. Myös sivusto poimii Youtubesta myös kaikki ne lukijoiden julkaisemat videot, joiden aiheena on Loviisa.

LS:n verkkosivuilla on myös verkkolomakkeita, joilla toimitukselle voi lähettää uutisvihjeitä, palautetta, oikaisuja tai esimerkiksi lukijankuvia.

Loviisan Sanomat julkaisee nettisivuillaan noin kymmenisen prosenttia paperilehden sisällöstä. Nettisivuilla on myös linkki, josta voi ostaa digilehden tilauksia. Loviisan Sanomien verkkosivuilla on keskimäärin 16 000 viikkokävijää Loviisan seudulta ja muualta.