Loviisan Matkahuolto siirtyy Suurkirppikselle 2.5.2019

Suurkirppiksen yrittäjä Sami Naskali on tyytyväinen, että Matkahuollon palvelut säilyvät sopimuksen ansiosta Loviisassa. Kuva: Arto Henriksson.
Loviisan linja-autoasemalla toimiva Matkahuolto siirtyy Suurkirppiksen tiloihin Mariankatu 22:een  heti vapun jälkeen. Matkahuolto ja Suur-Kirppiksen yrittäjä Sami Naskali allekirjoittivat yhteistyösopimuksen tällä viikolla.

LOVIISA Matkahuollon toimintaa linja-autoasemalla parin vuoden ajan pyörittäneet Linda ja Joakim Hällfors ovat irtisanoneet Matkahuolto-sopimuksen päättymään huhtikuun lopulla.

– Pääsemme aloittamaan toiminnan Suurkirppiksen tiloissa heti vapun jälkeen, joten keskeytystä palveluun ei ole tulossa. Rakennamme kirppiksen tiloihin erillisen varastotilan Matkahuollon rahteja varten, kertoi yrittäja Sami Naskali. Suurkirppiksen halli on runsaan 1000 neliömetrin suuruinen.

Hänen mukaansa toimintaa pyöritetään Suurkirppiksen nykyisellä henkilökunnalla ja samoilla aukioloajoilla. Matkahuolto on avoinna arkisin kello 10-18 ja lauantaisin sekä sunnuntaisin kello 10-16. Naskalin mukaan toimipiste on avoinna jokaisena päivänä mukaanlukien juhannuksen ja joulun päivät. Palvelupisteessä myydään myös matkalippuja ja -kortteja.

– Positiivisin mielin aloitamme tämän toiminnan Suurkirppiksellä. Tämä sopimus varmistaa sen, että Matkahuollon palveluita saa jatkossakin Loviisassa, Naskali kerto.