Loviisalainen Sanni Martinsuo Pyhtään K-Market Siltiksen kauppiaaksi

Loviisalainen Sanni Martinsuo (27) ryhtyy Pyhtäällä toimivan K-Market Siltiksen kauppiaaksi. Keskon tiedotteen mukaan Loviisan K-Supermarketissa työskentelevä Martisuo aloittaa uutena k-kauppiaana 1. päivänä syyskuuta.
– Nautin työstä kaupassa, pidän asiakaspalvelusta ja työn päivärytmistä. Ajatus kauppiaaksi ryhtymisestä syntyi pikkuhiljaa. Alkusysäyksen kauppiasuralle lähtemisestä sain nykyiseltä esimieheltäni, kauppias Marko Kindstedtiltä, joka vihjaisi, että kauppiuus sopisi minulle, kertoo Sanni Martinsuo Keskon tiedotteessa.
Sanni Martinsuo on työskennellyt viimeiset 9 vuotta K-Supermarket Loviisassa. Työn ohella hän on suorittanut myyjävalmennuksen ja esimiesvalmennuksen. Ajatus kauppiaaksi ryhtymisestä kypsyi mielessä ja keväällä 2017 Sanni suoritti K-ryhmän kauppiasvalmennuksen.
– Toivon että uuden kauppani asiakkaat tulevat rohkeasti juttelemaan ja esittämään tuotetoiveita. Haluan jatkaa edellisen kauppiasparin luomaa kyläkauppatunnelmaa omalla tyylilläni, totesi Martinsuo Keskon tiedotteessa.