Lovari Cup tulee taas

Tammikuussa taas. Kuvassa viime vuoden palkitsemistilaisuuden tunnelmia.
Loviisan Sanomien ja LJK:n yhdessä järjestämä Lovari Cup on täällä taas. Sunnuntaina 6.1.2019 taistellaan kylien välisestä kiekkoherruudesta Loviisan jäähallilla.

RAUHALA Loppiaisunnuntaina 6.1.2019 pelit alkavat aamulla kello 10.30 Rauhalan jäähallissa. Lovari Cupissa mittaa ottavat toisistaan eri kylien joukkueet, jotka on nimetty liigajoukkueiksi.

Mukaan joukkueisiin voivat ilmoittautua kaikki 2007 ja myöhemmin syntyneet tytöt ja 2009 ja sitä myöhemmin syntyneet pojat. Cupin järjestäjät jakavat joukkueet lopullisten ilmoittautumisten jälkeen osoitetietojen pohjalta. Kaikki juniorit vakuutetaan seuran puolesta tapahtumassa.

Ennen finaaliottelua ratkaistaan Loviisan herruus rangaistuslaukauksissa. Maalin suulle asettuu kiekkoja liigamolarin ottein pysäyttelevä Peetu ”The Wall” Uotinen.

Kisaan voi ilmoittautua paikan päällä kaikki halukkaat. Varustuksena jäälle mentäessä on kuitenkin oltava kypärä ja luistimet. Kisa pelataan äkkikuolema periaatteella eli tulos tai ulos.

Valmennus valmiina

Valmennusryhmä odottaa jo innolla tulevaa kylien välistä tapahtumaa. Loviisan keskustan joukkueet ovat HIFK ja Jokerit. HIFK:n valmennuksesta vastaa Sami Nyström, HIFK on hallitseva mestari. HIFK lähtee puolustamaan mestaruutta, nuorella, mutta nälkäisellä joukkueella.

Jokeriryhmää luotsaa Teemu Johansson. Jokereihin on saatu tänä vuonna uusia kovanluokan vahvistuksia, joten odotukset ovat korkealla. Jokainen peli lähdetään voittamaan.

Valkon alueelta kerätty Ässien joukkue saa patasydämien valmentajiksi Antti Väkevän. Ässät lähtee turnaukseen haastajan roolissa, mutta on valmiina pokkaamaan päivän päätteeksi mestaruusmaljan. Joukkue tuo kentälle muutaman yllätysnimen joiden mukaantulon myötä joukkue voi hyvillä mielin asettaa mestaruuden tavoitteeksi.
– ”Torilla tavataan” sanoo Väkevä.

Ruotsinpyhtään alueelta tulee kovassa nousukunnossa oleva SAIPAn ryhmä, jota luotsaa Raine Norrila. Tesjoki gardeniin tehtiin vuosia sitten remontti ja kaupunki päätti pienentää kaukaloa merkittävästi. Se tulee varmasti näkymään Saipan otteissa. Vastustajien on syytä valmistautua rakkikoiramaiseen vartiointiin ja erittäin aktiiviseen, ajoittain jopa fyysiseen pelityyliin.

LJK toivoo, että nyt myös Pyhtään alueelta saadaan oma KooKoo- joukkue kasaan ja LovariCup koko Loviisan Sanomien pääjakelualueelle.

Ilmoittautumiset turnaukseen LJK:n nettisivujen kautta: https://ljk.sporttisaitti.com/lovaricup2019/ilmoittautuminen/

Linkki: LS:n kooste aiemmista LOVARI CUP -jutuista 2016-2018.

Linkki: ”Stadin HIFK” kiekkoili Lovari Cupin 2018 mestariksi – katso 360°-video ja kuvakooste.