Ilmoittautuminen käynnissä. Viime vuonna Kärpät (Pernajan alue) siis voitti, Saipa (Ruotsinpyhtään alue) otti hopeaa ja pronssia HIKFK (keskustan alue). Kuva Arto Henriksson
Loviisan Sanomien ja LJK:n yhdessä järjestämä Lovari Cup on täällä taas. Sunnuntaina 7.1.2018 taistellaan kylien välisestä kiekkoherruudesta Loviisan jäähallilla.

RAUHALA Sunnuntaina 7.1.2018 pelit alkavat aamulla kello 10.15. Lovari Cupissa mittaa ottavat toisistaan eri kylien joukkueet, jotka on nimetty liigajoukkueiksi. Mukaan joukkueisiin voivat ilmoittautua kaikki 2006 ja myöhemmin syntyneet tytöt ja 2008 ja sitä myöhemmin syntyneet pojat.
Cupin järjestäjät jakavat joukkueet lopullisten ilmoittautumisten jälkeen osoitetietojen pohjalta. Kaikki juniorit vakuutetaan seuran puolesta tapahtumassa.

Valmennus valmiina

Valmennusryhmä odottaa jo innolla tulevaa kylien välistä tapahtumaa. Loviisan keskustan joukkueet ovat HIFK ja Jokerit. HIFK:n valmennuksesta vastaavat Mikko Vesa ja Marcus Gammals. Jokeriryhmää komentavat Anssi Helen ja Sami Nyström. Valko-Köpacka alueelta kerätty Ässien joukkue saa patasydämien valmentajiksi Jani Viljasen ja Mia Astikaisen.
Viime vuoden mestari, Pernajan alueen joukkue Kärpät, luottaa edelleen Antti Kallion oppeihin. Ruotsinpyhtään alueelta tulee kovassa nousukunnossa oleva SAIPAn ryhmä, jota luotsaa Toni Felin.

LJK toivoo, että nyt myös Pyhtäänlehden alueelta saadaan oma KooKoo-joukkue kasaan ja LovariCup koko Loviisan Sanomien pääjakelualueelle.

Ilmoittautumiset turnaukseen LJK:n nettisivujen kautta: ljk.sporttisaitti.com/lovaricup201//ilmoittautuminen.