LJK:n joukkueilla peräti viisi ottelua kotihallissa ja kymmenen vieraspeliä

Otteluita. LJK:n joukkueet taistelevat kotikaukalon lisäksi viikonvaihteessa myös vieraspeleissä. Kuva: Mika Mykkänen
LJK junioreiden otteluita on luvassa viikonloppuna kotihallissa viisi ja vierasotteluita peräti kymmenen tulevana viikonloppuna.

RAUHALA, KERAVA, SIPOO, Helsinki D2 juniorit kävivät viime viikonloppuna nappaamassa pisteet Järvenpään Haukoilta Kellokoskelta. Kotihallissa lauantaiaamuna kello 10.15 on luvassa uusi koitos, kun vastassa on Kiekko-Vantaa.

– Toivottavasti joukkue on viimeviikonlopun tapaan heti ottelun alusta hereillä. Sovelletaan harjoitusten teemoja edelleen pelissä: Karvataan ylhäältä, pelataan rohkeaa maalinedustapelaamista sekä omassa että hyökkäyspäässä. Jos täysiä tsempataan ottelun alusta aina loppusummeriin asti, on voitto meidän, uskoo valmentaja Jesper Röök suojateistaan.

Jatkuuko voittoputki?

Lauantain toisessa kotihallin ottelussa LJK:n C2 nuoret kohtaavat Blues EKS:n. Kiekko putoaa jäähän kello 12. Joukkue on kulkenut voitosta voittoon ja on sarjassa tällä hetkellä toisella sijalla, tosin ottelun vähemmän pelanneena kuin piikkipaikkaa pitävä Haki. Reilulla kotivoitolla on joukkueella mahdollisuudet nousta sarjakärkeen.

Lauantain viimeinen junnumatsi alkaa kello 14.15, kun peliään isoin harppauksin parantanut E2 -joukkue kohtaa naapurikaupunki Porvoon Huntersin. Paikallisväännöissä on aina vähän ylimääräisiä perhosia vatsassa ja joukkue lähtee tosissaan hakemaan voittoa paikallisottelusta.

Sunnuntaina kello 11.45 Kiekkokoulun jälkeen käynnistyy E1 -joukkueen ottelu, jossa vastassa kovatasoinen Blues EPS. Hymy naamalla ja pelaamisesta nauttien joukkue on kuitenkin yllätysvalmis kotihallissa.

Vieraspelejä

LJK:N F1 Green ja Black sekä LJK:N F2 Green ja Black joukkueet matkustavat viikonloppuna Keravalle. Kaikilla joukkueilla on edessään kaksi koitosta KJT -leijonaliigajoukkueita vastaan. F-juniorit kehittyvät huimaa vauhtia ja tärkeintä on tässä vaiheessa nauttia peleistä, saada onnistumisia ja hyvää syöttöpeliä aikaiseksi. Hyvällä tsempillä uusia kokemuksia hakemaan joukkueet lähtevät Keravalle. LJK:n B-nuorten alkukausi on mennyt vähän takkuillen eteenpäin. Sunnuntaina joukkue matkaa Sipooseen, jossa vastassa Wolf. Syyskuun kohtaamisessa LJK voitti Wolfin selkein luvuin 11-4 ja voittoa joukkue lähtee Sipoosta hakemaan.

LJK:n edustusjoukkueella on sunnuntai-illan hämärässä Salmisaaren hallissa vastassaan Pitäjämäen Tarmo. III-divisioona on tasainen ja reilulla vierasvoitolla on joukkueella mahdollisuudet nostaa sijoitustaan sarjataulukossa. Viime perjantain otteet kotihallissa olivat sen verran vakuuttavia, että kotijoukot odottavat pisteiden tuomista Loviisaan sunnuntain ottelusta. LS

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here