LJK aloittaa seurayhteistyön Jokereiden kanssa

Seurayhteistyö tuo uusia mahdollisuuksia pelaajille ja valmentajille.

LOVIISA LJK aloittaa seurayhteistyön Jokereiden kanssa tulevalla kaudella. Yhteistyössä ovat mukana LJK:n lisäksi Porvoon Hunters, EVU, Kiekko-Vantaa, Kurra, PiTa, OKK ja Vii kingit.

– Tämä usean seuran yhteistyö Jokereiden kanssa mahdollistaa valmentajillemme laadukkaita koulutuksia sekä myös pelaajille mahdollisuuden liikkua seurasta toiseen, LJK:n puheenjohtaja Petri Uotinen kertoi kauden päättäjäisissä.

Hän arvioi, että erityisesti yhteistyö Porvoon Huntersin kanssa tulee kasvamaan.

Takana hyvä vuosi

Kiekkoseuran viime vuosi meni niin sanotusti putkeen.

– Takana on todella mahtava kausi. Rikoimme jälleen aiempien vuosien ennätyksiä. Enemmän junioreita, enemmän joukkueita, enemmän tapahtumia. Olemme Loviisan kaupungin toiseksi suurin urheiluseura jäsenmäärässä mitattuna, Uotinen totesi.

Menestystä tuli myös jäällä.

– Edustusjoukkue pelasi III divisioonaa ja seuran B-nuoret saivat hienosti näytönmahdollisuuksia aikuisten miesten peleissä. Edustusjoukkue pelaaja-valmentaja Mikael Cederbergin johdolla selvitti tiensä upeasti playoff-otteluihin. LJK:n naistenjoukkue eteni Classic-sarjassa myös playoff-otteluihin ja saavutti pronssia.

Uotinen osoitti kiitokset myös kaikille tahoille, jotka ovat edesauttaneet seuraa.

– Kiitos Loviisan kaupungille että nuorilla on Loviisassa hyvä harrastaa ilman halli- ja salivuokria, kiitos sponsoreillemme ja talkooväelle, että pystymme pitämään harrastuskustannukset alhaisella tasolla.