Kulttuuritien valokuvanäyttelyllä 25 000 katsojaa

Länsi-Kymen Kulttuuritien nähtävyyksistä ja tapahtumista kertovan valokuvanäyttelyn on nähnyt jo noin 25 000 ihmistä. Näyttely päättyy lauantaina.

KOUVOLA Länsi-Kymen Kulttuuritien opastuskeskuksen valokuvanäyttely avattiin Kauppakeskus Veturissa Kouvolassa kesäkuussa. Esillä on yli sata valokuvaa, matkailuesitettä, tapahtumajulistetta Loviisan, Kouvolan ja Iitin yhteistyökohteista. Opastuskeskus avattiin osana Euroopan maaseudun kehittämisen maatalousrahaston Leader-hanketta.

Hankerahoituksella on kesän aikana kuvattu myös Kulttuuritien esittelyvideota. Noin kymmenen minuutin kestoisen videon editointi on viimeistelyvaiheessa.
Syyskuussa uusitaan myös Kulttuuritieyhdistyksen kotisivut. Niillä esitellään mm. 15 teemoitettua retkiehdotusta reitin eri osiin talvi- ja kesäajalle.

Kulttuuritien nähtävyyskohteissa, matkailupalveluissa ja tapahtumissa on palveltu tänä vuonna jo lähes 700 000 kävijää.
Reitin kohteissa järjestetty tapahtumatarjonta oli viime viikonloppuna yksi kesän monipuolisimmista. Niiden myötä Kulttuuritien yhteismarkkinointiin osallistuvissa palvelukohteissa kävi kolmessa päivässä lähes 30 000 asiakasta.