Kirjakahvilan kevätkaudella jännitystä ja saaristolaiskohtaloita

Loviisan kirjakahvilan kevätkauden ohjelma on muotoutunut ja muutama muutoskin tarjontaan on tullut. Kirjakahvilatapaamiset alkavat jatkossa ravintola Kappelissa tuntia aiemmin kuin tähän saakka, eli kello 12.

LOVIISA Kirjakahvilan ensimmäinen vieras on tiedetoimittaja Marcus Rosenlund, joka on Thomas Rosenbergin haastateltavana lauantaina 19. tammikuuta. Aiemmista tiedoista poiketen, eli Rosenlund ei vieraile kirjakahvilassa 12.1., vaan vasta 19.1.

Rosenlundin aiheena on hänen esikoisteoksensa Väder som förändrade världen kertoo säiden vaikutuksista elämään maapallolla.

Kevään ensimmäinen suomenkielinen kirjakahvila on vuorossa 26. tammikuuta, jolloin Noora Lintukankaan haastateltavaksi tulee jännityskirjailija Max Seeck.
Carina Wollf-Brandt tulee Rosenbergin haastateltavaksi 9. helmikuuta. Aiheena on teos Piga, klockare, inhysning, lots. Skärgårdsöden 1669–1809.

Lauantaina 16. helmikuuta Noora Lintukankaan vetämän kirjakahvilan aiheena on Kati Rapian ja Juha Hurmeen Pyrstötähti ja maailmanlopun meininki – Suomenniemen ensimmäisen tähtitieteilijän elämä ja seikkailut.
Lauantaina 2. maaliskuuta Emelie Enckell kertoo kirjastaan Generalens dotter. Dagmar Thessleff.
Marcus Groth kertoo lauantaina 9. maaliskuuta kirjastaan Om vänskap, hundar och glädjen över att kunna andas. Sekä Enckelliä että Grothia haastattelee Rosenberg.

Noora Lintukankaan haastattelussa on lauantaina 30. maaliskuuta Miia Moisio, joka on kirjoittanut teoksen Toivon kirja masennuksesta.

Lauantaina 13. huhtikuuta Lintukankaan haastateltavaksi tulee Eeva Turunen kirjastaan Neiti U muistelee niin sanottua ihmissuhdehistoriaansa.