IHK Gurut oli vastaantulija perjantai-iltana jäähallissa.

LJK – IHK Gurut 8 – 1 (4-1 , 3-0 , 1-0)

RAUHALA LJK:n taival III-divisioonassa jatkui murskajaisten merkeissä Loviisan jäähallissa perjantaina. LJK nöyryytti IHK Guruja 8 – 1 (4-1, 3-0, 1-0).

– Olisihan se saanut olla tiukempi matsi. Tuo ei enää ole pelaajillekaan mukavaa, LJK:n kapteeni Jesse Airikka tiivisti.

LJK aloitti kotipelin totutun tehokkaasti. Vastustajan istuessa huitomisjäähyä Johannes Nevalainen hassutteli ja siirsi kotijoukkueen 1 – 0 -johtoon reilun parin minuutin pelin jälkeen. Nevalainen osui vielä toistamiseen erän viimeisellä minuutilla. Muut erän maalintekijät olivat Emil Smeds ja Markus Pelkonen.

Vierasjoukkue kiipesi vielä tasoihin ensimmäisen erän loppupuolella, mutta siihen yritys hyytyi. Osuma jäi IHK Gurujen ainoaksi.

Ensimmäisen erän päätteeksi tulostaululla oli lopullisen tuntuiset 4 – 1 -luvut. Ei ihme, että vastustajan maalivahti antoi erän loppupuolella varsin tiukkaa palautetta omalle puolustukselleen ja syystä. Puolustuksesta ei juurikaan ollut apuja loviisalaisvyöryä vastaan.

Toisessa erässä tahti jatkui lähes samana. LJK:n kolmesta maalista vastasivat Derek Hindsberg, Markus Pelkonen ja Randy Törnblom. Pelkonen teki maalinsa ylivoimalla. IHK Gurut onnistui muutaman kerran järjestämään vaarallisia tilanteita, mutta tulosta ei syntynyt. Toinen erä päättyi 7 – 1.

Maalintekotahti rauhoittui viimeisessä erässä, kun Nevalainen viimeisteli lukemiksi 8 – 1 ja sinetöi itselleen kypärätempun.

Ottelusta painopisteestä kertovat myös maalivahtien torjuntamäärät. Loviisalaisvahti Thomas Mäntypuro torjui ottelussa 38 laukausta ja vastustajan virkaveli venytti kiekon eteen 52 kertaa.

LJK:n miesten edustusjoukkue on tällä hetkellä sarjataulukossa viidentenä. Sarjaa johtaa eniten otteluita pelannut Tuuski.

Seuraava ottelu pelataan jo tulevana perjantaina kotihallissa. Vastaan luistelee OKK Tankki, joka majailee sarjataulukon alapäässä.
– Toivottavasti ottelusta tulee tiukempi, Airikka toteaa.