Johtajien virat hakuun, haastatteluryhmiin valittiin jäsenet

Kaupunginhallitus päätti maanantai-illan kokouksessaan julistaa välittömästi haettavaksi elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtajan, kaupunginkansliakeskuksen johtajan sekä sivistys- ja hyvinvointikeskuksen johtajan virat maanantaihin 10. syyskuuta puoleen päivään mennessä.

LOVIISA Virat täytetään kaupunginvaltuuston 13. kesäkuuta tekemän päätöksen mukaisesti mahdollisimman pian valtuuston päättämien kriteerien mukaan. Tavoitteena on, että johtajat voitaisiin valita kaupunginvaltuuston kokouksessa 17. lokakuuta.

Ehdokkaiden haastatteluryhmiin valittiin seuraavat jäsenet:

Elinkeino- ja infrastruktuurikeskuksen johtajan virka: kaupunginjohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtajisto, Ralf Sjödahl ja Jouni Malmivaara. Ryhmän sihteerinä toimii henkilöstöpäällikkö.

Kaupunginkansliakeskuksen johtaja: kaupunginjohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtajisto, kaupunginvaltuuston puheenjohtaja ja kaupunginvaltuuston 1. tai 2. varapuheenjohtaja. Ryhmän sihteerinä toimii henkilöstöpäällikkö.

Sivistys- ja hyvinvointikeskuksen johtaja: kaupunginjohtaja, kaupunginhallituksen puheenjohtajisto, Jonna Hinttaniemi ja Sofia Nevalainen. Ryhmän sihteerinä toimii henkilöstöpäällikkö.

Johtajien valinta on osa valtuuston hyväksymää organisaatiouudistusta, jossa johtajien määrä vähenee nykyisestä.