Jenny Sirén-Paajonen on Loviisan kaupungin vuoden työntekijä

Palkittu. Vuoden työntekijä koulusihteeri Jenny Sirén-Paajonen hoitaa työtehtävänsä tunnollisesti, nopeasti ja ammattitaitoisesti, perusteluissa todetaan. Kuva Eija Kosonen
Loviisan kaupungin vuoden työntekijä on Jenny Sirén-Paajonen.

LOVIISA Jenny Sirén-Paajonen työskentelee Harjurinteen koulun koulusihteerinä. Ehdotus tuli Harjurinteen koulun johtoryhmältä.

– Jenny hoitaa työtehtävänsä tunnollisesti, nopeasti ja ammattitaitoisesti. Hänen työotteensa on aktiivinen ja aloitteellinen. Uusien haasteiden edessä Jenny on osoittanut halua ja kykyä ottaa asioista selvää. Asiakkaansa ja työtoverit Jenny kohtaa aina hyväntuulisena ja ammatillisella asenteella. Hän tuntee toimintaympäristönsä, ohjelmistot ja kouluhallinnon tietokannat moitteettomasti, ja häneen tukeudutaan tiedonhallintaan liittyvissä kysymyksissä koko kunnan tasolla, perusteli johtoryhmä valintaa.

Lisäksi mainitaan, että uutta yhtenäiskoulua kehitettäessä arki on vaativaa ja hektistä. Vaikka Jenny on ollut toimessaan vasta muutaman vuoden, on hän saavuttanut asiantuntijan roolin monessa koulun toimintaan ja arkeen liittyvässä asiassa.

-Tämä näkyy vahvana luottamuksena niin oman henkilökunnan kuin muiden koulujen koulunjohtajien ja yhteistyökumppaneiden taholta.

Loviisan kaupunki palkitsi keskiviikkona ansioituneita työntekijöitä sekä vuoden työntekijän. Samalla jaettiin Kuntaliiton ansiomerkit ansioituneille luottamushenkilöille.