Hannu Tähtisestä kunnallisneuvos

Pyhtään kunnan kutsuvierastilaisuudessa saaristomarkkinoilla kunnanjohtaja Olli Nuuttila luki Tasavallan Presidentin avoimen kirjeen, joka oli osoitettu Hannu Tähtiselle.
– Tasavallan Presidentti tekee täten tiettäväksi, että tällä avoimella kirjeellä entinen vesivoimapäällikkö, sähköinsinööri Hannu Tähtiselle suodaan kunnallisneuvoksen nimi ja arvo.

LÖKÖRE Tähtinen kiitti arvostuksesta kunnanhallitusta asian alullepanijana.
– Kiitos kuuluu myös kuntalaisille, jotka ovat vaaleissa antaneet luottamuksensa hoitaa kunnallista päätöksentekoa, Tähtinen kiitteli. Yhteisten asioiden hoitaminen vaatii kykyä yhteistyöhön. Luottamustoimet ovat vaatineet myös lukuisia lähtöjä kotoa. Jokaisen menestyvän miehen takana on vaimo ja siksi haluan kiittää vuosien tukemisesta ja kestämisestä vaimoani Kerttua.
Tähtisen kunnalliset luottamustehtävät alkoivat jo neljäkymmentäyksi vuotta sitten Muhoksella vuonna 1976. Hän oli päättänyt jättää työnsä viime vaaleihin ja antaa nuoremmille mahdollisuuden.
Presidentin päätös arvonimestä oli tiedossa jo kesäkuun puolivälissä, mutta ojentamien haluttiin tuoda juhlatilaisuuteen. Urheilumainen kysymys arvonimen saaneelle, miltä nyt tuntuu.
– Kun tämä tulee valtion korkeimmalta taholta, niin kyllä se on erittäin hienoa. Olen vähän hämmentynytkin, kun tällaisen arvostuksen saa osalleen.

Hannu Lehtinen