Fresno American Diner ravintola avaa Loviisassa ensi tiistaina

Fresno American Diner ravintola avaa ovensa Loviisassa tiistaina, 5.3.2019 entisen Hotelli Degerbyn tiloissa. Ravintola kertoo myös täydentävänsä rakennuksessa toimivan Place to Sleep hotellin palvelu tarjontaa, kun hotellin asiakkailla on jatkossa mahdollisuus käyttää Fresnon ravintolapalveluita.

LOVIISA Yhtiö tiedotteen mukaan Fresno American Diner on toiminut kahdeksan vuotta Hämeenlinnassa. Konseptin taustalla on Resta Invest Oy perheyritys, jossa on kolme yrittäjää Outi ja Miika Mertamo sekä Arto Korhonen. Reilu vuosi sitten avautui Kotkaan Fresno ravintola ja nyt toiminta laajenee myös Loviisaan. Nyt kolmessa kaupungissa toimiva Fresno tarjoaa tiedotteensa mukaan ”makumatkan Kalifornian lämpöön”.

Fresnon tiedotteen mukaan Fresno on amerikkalaistyylinen ruoka- ja seurusteluravintola, jossa asiakkaat pääsevät makumatkalle Kaliforniaan. Ravintolan tunnelmallinen ja rauhallinen ilmapiiri, rento palvelu, sekä maukas ruoka antavat hyvät puitteet viihtymiselle ravintolassamme aina iltamyöhään saakka. Fresno Family eli koko Fresnon henkilökunta yhdessä omistajien kanssa tekevät yhdessä tiiminä töitä varmistaakseen asiakkaille herkullisen, hauskan ja rennon mukavan ravintolaelämyksen, todetaan Fresnon tiedotteessa.

Yhtiön mukaan makuja löytyy moneen makuun grilliruoista, hampurilaisiin ja raikkaisiin salaatteihin. Laajalta listalta löytyy herkkuja lihansyöjille ja kasvissyöjille, myös vegaanit on listallamme otettu huomioon. Erikoisruokavaliot pyritään ottamaan myös huomioon Fresnossa ja mm. burgerit on mahdollista tilata gluteenittomana. Drinkit, pirtelöt ja kakut kuuluvat valikoimaan.

Yhtiön tiedotteen mukaan Fresnon tulo Loviisaan on otettu positiivisti vastaan sosiaalisessa mediassa ja luvassa onkin kiireiset ajat heti alkuun, kun varauskalenteri täyttyy kovaa vauhtia.

Linkki LS 1.2.2019: ”Fresno-ketju avaa uuden ruokaravintolan entisen Degerby-hotellin tiloissa Loviisassa”.