Elteten kuljetuslaatikolle tunnustusta

Eltete TPM on saanut kartonkiselle kuljetuslaatikolleen ScanStar 2017 -palkinnon.

LOVIISA Pohjoismaisille pakkausvalmistajille suunnattuun kilpailuun osallistui tänä vuonna Suomi, Ruotsi, Tanska ja Norja. ScanStar palkinto oikeuttaa osallistumaan myös pakkausalan maailmanmestaruuskilpailuna pidettyyn WorldStar-kilpailuun.
Palkinnon saanut The Box ratkaisu on valmistettu vahvasta hunajakennolevystä ja laminoiduista pakkausprofiileista. Laatikkoratkaisu soveltuu erityisen hyvin vientilaatikoksi sekä kevyille että painaville tuotteille. The Box toimitetaan kompaktina ja litteänä, ja se on helppo koota ilman työkaluja. Kustannussäästöt, ekologisuus, keveys, tilansäästö ja käyttäjäystävällisyys ovat olleet kriteereitä palkinnon saamiselle.

Eltete on erittäin tyytyväinen ja ylpeä saadessaan arvostetun palkinnon.
– Olemme kehittäneet The Boxia asiakkaittemme tarpeiden ja muuttuvien vaatimusten mukaiseksi. Globaalit asiakkaamme ovat vastaanottaneet kartonkisen kuljetuslaatikon mielenkiinnolla testattavaksi ja se on läpäissyt vaativimmatkin kestävyys- ja toimivuustestit. Saamamme tunnustus arvostetuilta pakkausalaan perehtyneiltä tuomariston jäseniltä todistaa sen, että The Box on todellinen voittaja, joka haastaa perinteiset laatikkoratkaisut, toteaa Elteten myyntipäällikkö Matti Tarjo.
Scanstar-kilpailun palkinnot jaetaan 29.11. Lahdessa järjestettävän Packaging Summit -tapahtuman yhteydessä. Scanstarilla pohjoismaisessa kilpailussa palkitut pakkausratkaisut pääsevät osallistumaan pakkausalan maailmanmestaruuskilpailuna pidettyyn Worldstar-kilpailuun, jonka järjestäjä on World Packaging Organization WPO.

Eltete TPM Oy on kansainvälisesti toimiva kartonginjalostaja ja 100 %:sti kierrätettävien kuljetuspakkausmateriaalien valmistaja sekä konerakentaja. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Loviisassa, kaiken kaikkiaan tuotantoyksiköitä on 16 maassa ja myyntiorganisaatio toimii globaalisti. Eltete on yksi maailman johtavista kartonkisten pakkausratkaisujen tuottajista.