Elsa Ahlstrand on Harmaakallion palvelutalon Lucia

Kruunattu. Elsa Ahlstrand valittiin äänestyksessä Harmaakallion Luciaksi. Kuva Auli Henriksson
Harmaakallion palvelutalon Luciaksi kruunattiin torstaina Elsa Ahlstrand.

Harmaakallion palvelutalo järjesti Lucia-äänestyksen Facebookissa ja paikan päällä. Ääniä annettiin kaikkiaan 301 ja ehdokkaita oli 11.

Luciaksi kruunattiin Elsa Ahlstrand, joka on hieman päälle 90-vuotias. Juhlavassa seurueessa oli mukana muun muassa 99-vuotias tiernapoika Rickhard Bergström ja nuorena Itä-Uudenmaan Luciaksi kruunattu Aster Buddas, joka on nyt  92-vuotias. 

Juhlassa. Tiernapojat Richard Bergström (vas), Rolf Norrila, Stig Reinholm ja Bertel Söderholm sekä  Lilli Lönnqvist Lucia-seuruuesta.

Palvelutalolla leivottiin ennen juhlaa yhdessä Luciapullia ja juhlan aluksi laulettiin tuttuja joululauluja. Palvelutalolla tapahtuu näin ennen joulua lähes joka päivä jotain ekstraa, käy päiväkotiryhmiä ja eri yhdistyksiä laulamassa tai seuraa pitämässä. Linda Ahlberg palvelutalosta toteaa, että Harmaakalliolla eletään asukkaiden kanssa hyvää ja merkityksellistä arkea, leivotaan, askarrellaan ja vaikka otetaan rollaattorin kanssa vauhdikas kurvi, kuten eilen ja kyydissä istunut sai hyvät naurut.