Eläinklinikalla riehunut rikkoi 14 ikkunaa ja löi riehumista kuvannutta

Raivokohtaus. Eläinklinikan edustalla riehunut nainen rikkoi 14 julkisivun ikkunaa kunnes poliisi taltutti hänet. Kuva: Arto Henriksson
Loviisan Rauhalassa toimiva Lovet -eläinklinikka joutui tiistai-iltana erikoisen hyökkäyksen kohteeksi, kun tiettävästi vasaralla varustautunut nainen löi lähes kaikki klinikan julkisivunpuoleiset ikkunat ja ovilasin säpäleiksi. LS:n saamien vahvistamattomien tietojen mukaan nainen löi myös riehumista kuvannutta nuorta miestä.

RAUHALA Loviisan Sanomat tavoitti illalla poliisin tilannekeskuksen päivystäjän, joka vahvisti vain, että poliisi on ottanut tapahtumapaikalta Seppäläntieltä yhden ihmisen kiinni. Tapauksen tutkinta on kesken.

– Sen tarkemmin en tässä vaiheessa voi kommentoida. Tutkinnanjohtaja tiedottaa asiasta tarkemmin huomenna (keskiviikkona), jos katsoo aiheelliseksi, tilannekeskuksesta todettiin.

Silminnäkijätietojen mukaan Seppäläntiellä jääkiekkohallin naapurissa sijaitseva klinikka oli vielä avoinna, mutta nainen ei päässyt sisälle, koska ovi oli suljettu ja ikkunoissa sekä ovessa oli vahvat teräsristikot. Hän löi rikki yhteensä 14 ikkunaruutua ja ovilasin.

Paikalle hälytettiin kello 17 aikoihin silminnäkijän mukaan kaksi poliisiautoa ja ambulanssi. Ensimmäisenä sireenit päällä tullut poliisin yksikkö sai riehujan taltutettua. Hänet toimitettiin ambulanssilla lepositeissä, poliisin saattamana Porvoon sairaalaan.

LS:n tullessa paikalle ikkunoiden päälle asennettiin tilapäisiä suojia.

(Lisätty 14.4.2018: Vastoin paikkakunnalla laajasti levinnyttä juorua, kyseinen tekijäksi epäilty nainen ei ole tunnettu suomalainen viihdeartisti.)

Tämä lisäys tehtiin, koska LS:n toimitus sai useita vihjeitä, että kyseessä olisi ko. julkisuuden henkilö. Tarkistusten jälkeen varmistui, ettei kyseisellä henkilöllä ollut mitään tekemistä tämän tapauksen kanssa.

Lähes kaikki julkisivun ikkunat oli rikottu tiistai-iltana vasaralla. Kuva: Arto Henriksson.