Anna Hellerstedtistä KSF Media Ab:n uusi toimitusjohtaja

Uudellamaalla ilmestyviä ruotsinkielisiä sanomalehtiä ja Loviisan Sanomia julkaisevan KSF Media Ab:n uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu Anna Hellerstedt. Hän seuraa tehtävässään Svante Wahlbeckiä, joka jätti yhtiön marraskuussa.

HELSINKI Anna Hellerstedt siirtyy KSF Median palvelukseen lemmikkituoteyhtiö Mustin ja Mirrin palvelutuotejohtajan tehtävästä. Hän aloittaa tehtävässään 2.5.2018. 42-vuotias Hellerstedt on asunut Suomessa vuodesta 2006.

Hellerstedt on aiemmin työskennellyt Ruotsin vienninedistämisorganisaatio Business Swedenin Suomen maajohtajana sekä konsulttiyhtiö McKinseyllä. Hellerstedtin aviomies on MTV:n toimitusjohtaja Jarkko Nordlund. Hellerstedtillä itsellään ei ole aiempaa kokemusta media-alalta.

KSF Media AB:n hallituksen puheenjohtaja Kaj-Gustaf Bergh kuvaili yhtiön nimitysuutisessa, että Anna Hellerstedt nousi valintaprosessin aikana ilmiselväksi valinnaksi.

– Ymmärrämme nyt, miltä tulevaisuuden mediayhtiön pitää näyttää. Anna Hellerstedtillä on tarvittavat ominaisuudet siihen, että KSF Media voi tarttua olemassa oleviin mahdollisuuksiin, Bergh totesi.

– KSF Media ei ole haasteidensa kanssa yksin. Suuret haasteet ovat aina houkutelleet minua, ja odotan innolla pääseväni etsimään tietä eteenpäin KSF Median työtekijöiden kanssa, Hellerstedt sanoi.

KSF Media Ab:n omistaa suomenruotsalainen yhdistys Konstsamfundet. Yhtiö julkaisee Hufvudstadsbladetia, Östnylandia, Västra Nylandia, Hangonlehti-Hangötideningeniä, Loviisan Sanomia ja Pyhtäänlehti-Pyttisbladetia.