Kiekkoviihdettä kaukalon täydeltä

LJK:n vuosi käynnistyy Lovari Cupilla loppiaisena.

RAUHALA Uusi vuosi alkaa todellisella superkoitoksella, kun loppiaisena mitellään kylien kiekkoherruudesta Lovari Cupissa. Aamupäivällä 2007 – 2009 -syntyneet juniorit pelaavat toisiaan vastaan Rauhalassa.

Joukkueille on annettu liiga-joukkueiden nimet.
HIFK ja Jokerit ovat Loviisan keskustan alueen pelaajista rakennetut joukkueet, Ruotsinpyhtään alueelta tulee idän-ihme Saipa, Ketterät Kärpät ovat Pernajan alueelta ja Ässät Valkon suunnalta.

Tiukat leijonaliigakaukalossa pelattavat kylien väliset ottelut alkavat kello 11.30 ja finaali käynnistyy kello 15. Otteluita on kaikkiaan kaksitoista, joten iloista junnulätkää pääsee seuraamaan koko aamupäivän ajaksi.
Kahvio palvelee koko päivän, grillistä maistuvat makkarat ja arpajaisetkin on luvassa.
Vielä voi ilmoittautua mukaan seuran nettisivujen kautta puolustamaan oman kylänsä kiekkokunniaa.

Porukkaa ympäri maan

Junioreiden turnauksen jälkeen on luvassa Retro Cup, jossa kohtaavat aikanaan 1980-luvulla samaa turnausta pelanneet kiekkoilijat.
Ympäri Suomen on tulossa porukkaa Loviisaan tapahtumaa varten puolustamaan oman junioriaikaisen kulmakuntansa kunniaa uusintaotteluissa.
Saipalla eli Ruotsinpyhtään alueen joukkueella on viimeinen kiinnitys voittopokaaliin mutta näyttää siltä että Jokerit ja HIFK kaupungin keskustan alueelta ovat saaneet pelaajamateriaalia enemmän riveihinsä.
Vielä etsitään Lapinjärven Kärppiin ja Valkon Ässiin vahvistuksia, todennäköisesti näiden alueen joukkueet yhdistetään Retro-turnaukseen. Ottelut alkavat kello 16 ja pelaajien kokoontuminen on hallilla kello 15.

Mainoslause-kilpailu

”Aamu ilman Lovaria on kuin nousisi väärällä jalalla vuoteesta” ja ”Lovari ei ole povari, ydinvoimala tulee jos on tullakseen” olivat 1980-luvun Lovari Cup-mainoslauseita, joita kuuluttaja toisteli Rauhalan kentällä otteluiden aikana. Ajat muuttuvat ja ehkä ”Tilaa digi niin ei tuu hiki” osuisi paremmin tähän aikaan? Mikä olisi Loviisan Sanomille sopiva mainoslause?

Keksi oma ja lähetä se sähköpostilla: p.uotinen@outlook.com tai Lovari Cup-sivuilta löytyvän lomakkeen kautta ljk.sporttisaitti.com/lovaricup/mainos. LS

KOMMENTOI

Please enter your comment!
Please enter your name here